לגבי המארז למצלמה - הזמנתי אותו, וכדי באמת לחסוך - חבר מביא לי אותו מארה"ב.
אם ראיתם את התמונה שסרקתי מהעיתון היום - של אלון יושב על הסטי"ל - זו נראית לי כמו אחלה תמונה לעשות איתה סיפתח למארז החדש...
פורסם: שלישי, 18 ספט', 2007 21:14 נושא ההודעה:
ohadh כתב:
לגבי המארז למצלמה - הזמנתי אותו, וכדי באמת לחסוך - חבר מביא לי אותו מארה"ב.
אם ראיתם את התמונה שסרקתי מהעיתון היום - של אלון יושב על הסטי"ל - זו נראית לי כמו אחלה תמונה לעשות איתה סיפתח למארז החדש...
זה קאנטרי שנקרא מועדון המרגנית, יש שם בריכה פנימית מחוממת ובריכה חיצונית, שתיהן 25 מטר. אם אני לא טועה מנוי עולה 3800 לשנה. כניסה חד פעמית עולה 50 ביום חול ו60 בסופ"ש, ויש להם כרטיסיות שמוזילות את זה בכמה שקלים.
זה קאנטרי שנקרא מועדון המרגנית, יש שם בריכה פנימית מחוממת ובריכה חיצונית, שתיהן 25 מטר. אם אני לא טועה מנוי עולה 3800 לשנה. כניסה חד פעמית עולה 50 ביום חול ו60 בסופ"ש, ויש להם כרטיסיות שמוזילות את זה בכמה שקלים.
במחיר הזה יש לי מטר מהבית את האוניברסיטה עם 3 בריכות שונות
כולל אחת אולימפית, ג'קוזי וסאונה...
במחיר הזה יש לי מטר מהבית את האוניברסיטה עם 3 בריכות שונות
כולל אחת אולימפית, ג'קוזי וסאונה...
לא הזכרתי את הג'קוזי, הסאונה, מגרשי הטניס והכדורסל, חדר הכושר והחוגים (אם אתה בעניין של קרמיקה...) - אבל בכל מקרה הייתי בטוח שהאולימפית היחידה שיש בארץ היא בטכניון ועוד אחת בבנייה בוינגייט, או לפחות זה מה שאמרה הכתבה של חדשות ערוץ 2 לפני כמה חודשים
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה