פורסם: ראשון, 21 אוק', 2007 23:49 נושא ההודעה: ואהווו
כנראה שהגיע הזמן להגשים חלום...
שנים שאני צוללת סקובה, שטה, שוחה ומחוברת לים עוד מבטן אימי (ששם התחלפו להם מי השפיר במי ים)...
אני פוזלת כבר הרבה זמן לצלילה חופשית...
ניסיתי פעם או פעמיים להעמיק סתם ככה, אבל אחרי שניה ושמינית אני עפה למעלה...
אז לבטח צריך אימון מיוחד לזה, אני גורסת ביני לביני...
ומבטיחה לי "בפעם הבאה שאהיה באילת..."
ומפצירה בי "ים תיכון ממש על סף ביתך..."
אז זהו הגעתי לידי החלטה. הבקרוב כבר לא רחוק
אשמח לשמוע מכם על עלויות, אפשרויות לבצע את הקורס בים תיכון,
כמה זמן נמשך קורס כזה? מה בעצם נדרש ממני מרגע שקיבלתי את ההחלטה?
אני (ואני בטוח שרבים פה בפורום יצטרפו אליי) ממליץ לך בחום על קורס של שני כוכבים אצל דן באילת.
אני גר ברמת גן וגם לי היה יותר נוח לקחת את הקורס בים התיכון, אבל נראה לי (בעיקר כי זו פעילות שדורשת שקט נפשי ורוגע) שעדיף לך לעשות את הקורס בים סוף השקט והסימפטי.
כמו שתוכלי לקרוא בלינק הנ"ל, הקורס הבסיסי הוא של שני כוכבים ואורכו יומיים. מרגע שקיבלת את ההחלטה - את רק צריכה לתאם לך את הקורס, ולהתכונן לחוויה ממכרת
אני חושבת שאוהד צודק, אני לא חשבתי פעמיים ועשיתי באילת. היום אחרי הקורס אני מבינה למה!!!
גם אני עשיתי אצל דן, חוויה מדהימה.
אזהרה: כמעט בלתי אפשרי לחזור לסקובה
אני גם הרגשתי את זה בבטן..לכי על זה....לכי על זה באילת ...לכי על זה באילת אצל דן (מומלץ ביותר)
שלום!
אני לא חושב שאת צריכה ציוד מיוחד לצלילה חופשית בשלב כל כך מוקדם.
ציוד סקובה יתאים מאד לצולל חופשי מתחיל.
אם יש לך ציוד סקובה שמתאים ונוח לך, אין שום סיבה שלא תשתמשי בו לפחות בתחילת דרכך
כצוללת חופשי(ה?ת?).
אני השתמשתי שנים רבות בציוד זהה לסקובה ולצלילה חופשית, זה אמנם פחות "מתאים" אבל זה בהחלט מספק.
כמובן שאם תראי שהציוד מגביל אותך, או לחילופין שאת מעוניינת להשקיע בתחום כי את רואה את עצמך "חזק" בעסק אז ורק אז תקני ציוד ייעודי.
גם אני אהיה נדוש ואמליץ בחום על דן!!!!! אין עליו!
באתי לקורס עם אישתי והיה מדהים (אני צולל שנים רבות היא צללה חופשי לראשונה בקורס).
מומלץ מומלץ מומלץ.
_________________ ""Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music"
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה