פורסם: שבת, 04 אוג', 2007 9:11 נושא ההודעה: שבוע הצלילה החופשית של - Apnea Academy 2007
כמו בכל שנה, Apnea Academy תארגן את הפנינג "שבוע הצלילה החופשית" השנתי שלה בשארם אל שייח, מצריים. ההפנינג יתקיים בין ה 3 וה 10 בנובמבר וניתן יהיה להתאמן במהלכו בסגנונות: משקולות קבועות, משקולות משתנות, עצירת נשימה סטאטית ועצירת נשימה דינאמית.
ההשתתפות פתוחה לכולם, ומספקת הזדמנות נפלאה להתאמן לצדם של כמה מטובי הצוללים החופשיים בעולם.
האירוע מאורגן דרך Turisanda Club Reef Village Resort וניתן להזמין חדר על בסיס הכל כלול החל ממחיר של 30 יורו לאדם. למידע נוסף על ההפנינג ניתן לפנות לאתר Apnea Academy.
שלום לכולם שוב אני,בדרך כלל כולם עסוקים ולא זמינים לפעליות מסוג זה,לרציניים שבינכם זו הזדמנות לשפר ולעשות צעד קדימה,מקום אחר, מדריכים מחול,ואולי התקופה הכי טובה מבחינת מזג אויר.
אז מי שחושב לרדת או לתכנן....
פורסם: רביעי, 07 נוב', 2007 8:34 נושא ההודעה: חזרתי...
חזרתי מוקדם יחסית,כשהגעתי לשארם מצאתי את"טוריסנדה" ושם אמרו לי שזה מחנה אימונים של אומברטו פילצארי,וגם שלינה במלון היא 40 יורו ליליה והשתתפות באימונים 45 יורו ללילה.
מי שקרא את ההודעה על האימונים היה רשום תווך מחירים נמוך יותר ופרוס לשבוע,אני קצת התעכזבתי לראות שאין קשר בין מה רושם במודעה למה שהולך שם,מחוסר תקציב נאלצתי לרדת לבלו הול,שם צללתי וזה סיפור בפנה עצמו.כיף לא נורמלי אני יחזור בהקדם האפשרי
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה