|
מחבר |
הודעה |
BornToDive
חבר בקהילה
|
פורסם: שבת, 22 דצמ', 2007 23:15 נושא ההודעה: צלילה באילת 22/12/2007 |
|
|
מגיע לאילת יום שישי השעה 13:00 .
נכנס למועדון מדוזה ופוגש שם את דן ואוהד , לאחר שיחה קצרה מתברר שיש חברה האמורים להגיע לסטיל , שם פעמי לשם , לאחר חיפושקצר וירידה ל10 מטרים לא מוצא אף אח וחוזר למדוזה.
באותו זמן דן ואוהד מסימים את האימון שלהם ואני ואוהד מבצעים קצת צלילות בעומקים עד 6 מטר.
ניפרדים וקובעים לשבת בסטיל.
שבת , אך יום שבת , מגיעים לים בשעה 9:00 נכנסים למיים , לאחר חימום קצר והסדרת נשימה מתחילים לצלול לסטיל.
אוהד צולל מונופין , פשוט מדהים יורד לסטיל ואחר כך עובר אותו , אני שובר את המנחוס(בעבר ירדתי במיים כחולים ל20 מטר , אבל כאשר הייתי מגיע לסטיל לא יכולתי להגיע אליו),היום טצ'דאון לסטיל.
נהנתי מאוד מהצלילה עם אוהד ויותר מזה נהנתי להכיר חברים חדשים.
תודה על הסופ"ש המהנה לאוהד ולדן.
_________________ הים הוא בייתי
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שבת, 22 דצמ', 2007 23:15 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Boaz
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
פורסם: ראשון, 23 דצמ', 2007 8:15 נושא ההודעה: Re: צלילה באילת 22/12/2007 |
|
|
BornToDive כתב: | מגיע לאילת יום שישי השעה 13:00 .
נכנס למועדון מדוזה ופוגש שם את דן ואוהד , לאחר שיחה קצרה מתברר שיש חברה האמורים להגיע לסטיל , שם פעמי לשם , לאחר חיפושקצר וירידה ל10 מטרים לא מוצא אף אח וחוזר למדוזה.
באותו זמן דן ואוהד מסימים את האימון שלהם ואני ואוהד מבצעים קצת צלילות בעומקים עד 6 מטר.
ניפרדים וקובעים לשבת בסטיל.
שבת , אך יום שבת , מגיעים לים בשעה 9:00 נכנסים למיים , לאחר חימום קצר והסדרת נשימה מתחילים לצלול לסטיל.
אוהד צולל מונופין , פשוט מדהים יורד לסטיל ואחר כך עובר אותו , אני שובר את המנחוס(בעבר ירדתי במיים כחולים ל20 מטר , אבל כאשר הייתי מגיע לסטיל לא יכולתי להגיע אליו),היום טצ'דאון לסטיל.
נהנתי מאוד מהצלילה עם אוהד ויותר מזה נהנתי להכיר חברים חדשים.
תודה על הסופ"ש המהנה לאוהד ולדן. |
אם יורשה לי להוסיף - היה כיף גדול, להכיר ולצלול עם אדי (BornToDive), ועוד פעם ראשונה בסטי"ל.
כשהגענו לאתר היינו הצוללים היחידים שם (מכל הסוגים) ולקחנו כמה תמונות...
אדי עולה לאחר נגיעה ראשונה בסטי"ל
אני תופס שלווה על הסיפון...
באחת הפעמים החלטתי שאני לוקח את המצלמה כדי לתפוס איזה שוט מקרוב של הסיפון והמגדל, התחלתי לרדת וכשהגעתי לסיפון - הגיעה קבוצה של BubbleMakers - מדריך ושני צוללים, אז ניצלתי את ההזדמנות ללחוץ את ידו של המדריך ולקחת תמונה משותפת על הסיפון:
היה תענוג, מחכה כבר לפעם הבאה.
תודה לאדי על אחת הצלילות הטובות, ולדן על אימון נהדר ששיפר לי משמעותית את הטכניקה עם המונופין
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
|
חזרה למעלה
|