אחרי שפירסמתי מודעת חיפוש שותף לצלילה, נעניתי ע"י רע, איתו נפגשתי בשישי בבוקר בחוף הריף-רף באילת. לאחר כמה צלילות (שבאחת מהן שברתי את השיא האישי - 24.7 מ'...) התקדמנו צפונה והתמקמנו מעל הסטי"ל. היה כל כך טוב - שחזרתי שוב למחרת - הפעם עם דרור ויעל.
פורסם: ראשון, 27 ינו', 2008 15:14 נושא ההודעה:
כל הכבוד!
חברים (שלא צוללים )ביקרו אצלנו בסוף השבוע, הלכנו לשתות בירה על החוף וכשהגענו פשוט גילינו ים מדהים - ממש כמו אגם, בלי שום תנועה - ממש אכלתי את הלב שאני לא במים!
בכל אופן, אחלה אחלה סרטון, וגם הטכניקה שלך הולכת ומשתפרת
מחכה לראות את התמונות...
אני בסה"כ מרוצה מאיכות הוידאו של המצלמה, אבל הסטילס ממש לא פוגע, אולי בגלל שהתמונות מצולמות קרוב לפני המים ומתבססות על אור השמש ולא על פלאש, כי תמונות סטילס בעומק (ומקרוב) דווקא יוצאות טוב... סתם הרהור.
אני בסה"כ מרוצה מאיכות הוידאו של המצלמה, אבל הסטילס ממש לא פוגע, אולי בגלל שהתמונות מצולמות קרוב לפני המים ומתבססות על אור השמש ולא על פלאש, כי תמונות סטילס בעומק (ומקרוב) דווקא יוצאות טוב... סתם הרהור.
אתה מוזמן להסתכל על התמונות האחרונות שהוצאתי מהמצלמה של דן...
אין שימוש בפלאש(חוץ מכמה של הדגים)..., והן יצאו פנטסטי.
פורסם: ראשון, 27 ינו', 2008 18:31 נושא ההודעה:
ohadh כתב:
Canon (לא זוכר את הדגם) של ההורים שלי, 3.2 מגה פיקסל. ביבש היא מוציאה אחלה תמונות...
ל-Canon שלי (זו שגידי השתמש בה) יש פילטר אדום שמיועד לצילום מתחת לפני המים, השימוש בו עושה הבדל משמעותי בתוצאה הסופית. אולי זו הסיבה שביבשה היא מוציאה אחלה תמונות ובמים לא?
ל-Canon שלי (זו שגידי השתמש בה) יש פילטר אדום שמיועד לצילום מתחת לפני המים, השימוש בו עושה הבדל משמעותי בתוצאה הסופית. אולי זו הסיבה שביבשה היא מוציאה אחלה תמונות ובמים לא?
נ.ב
אין איזה ווידאו של רע ושאר החברה שהיו איתך ?
מה הדגם של הקאנון שלך? אני אסתכל במפרט שלה, כי נדמה לי שראיתי איזה אייקון של דג באחד התפריטים, ומשום מה לא השכלתי להשתמש בו...
לגבי הסרט של החברים - יש ויש, יעלה בקרוב
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה