הי איתי, אני כניראה אגיע יום שישי בבוקר ואשאר עד הערב או עד שבת מוקדם בבוקר,
מחכה כבר להפגש.....
נדבר על שעה ומקום לקראת יום שישי.....
המשך שבוע מקסים שיהיה...
חבל שזמנך כל כך קצר.
חשבתי שביום שבת נלך על 42M אבל כל דקה איתך תבורך.
שפונגל אני ישמח להכיר אותך אם אתה רוצה ליצלול איתי אז תשאיר לי טלפון או דרך ליצור קשר.
איתי , בניתי מערך צלילה לא רע , אורך החבל 30 מטר, אפשר יום שישי להתאמן עליו, או בסטיל, אני מצטער שזמני קצר בסוף השבוע הזה אולי תדחה את ה42 לפעם אחרת לסוף שבוע ארוך, נתאמן יום שלם ויום למחורת ננסה לשבור שיאים אישיים בינלאומיים אני עוד לא מצאתי הזדמנות לעבור את ה26 , מקווה שאיתך אוכל לנסות לעשות 28 אולי 30 נראה איך ארגיש באימון....אגב בבריכה אני עושה 50 ללא סנפירים יציב.אני חושב שאני יכול לנסות להעמיק קצת.
אך דן דן...
גם אני ממש מחכה לצלול איתך שוב, אני בטוח שיצא לנו בשבועות הקרובים, מה עם אירית אולי היא תצטרף לצלילות?בכל מקרה אולי אפשר לעשות על החוף קבלת שבת יחד , משהו ממש בקטנה אם יהיה לך זמן.... אשמח לראות אותך בכל מקרה..
פורסם: שלישי, 01 אפר', 2008 11:02 נושא ההודעה:
יאן כתב:
אך דן דן...
גם אני ממש מחכה לצלול איתך שוב, אני בטוח שיצא לנו בשבועות הקרובים, מה עם אירית אולי היא תצטרף לצלילות?בכל מקרה אולי אפשר לעשות על החוף קבלת שבת יחד , משהו ממש בקטנה אם יהיה לך זמן.... אשמח לראות אותך בכל מקרה..
זה יכול לעבוד,
נהייה בקשר בשישי אחה"צ, אני מתפנה בסביבות 17:00
יש לך את המספר
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה