פורסם: שני, 14 אפר', 2008 18:21 נושא ההודעה: שישי שבת 18 ו 19 באפריל.
אני מגיע לאילת ביום שישי אחר הצהריים כדי לצלול בעיקר בשבת אולי אספיק לצלול גם ביום שישי, אני מתכוון לצלול בסטיל ופתוח להצעות מצוללים הרוצים להצטרף.
אוהד, אביחי,איתי ואפרת, דן ואירית מה קורה איתכם ??? גיחה קטנה ומגיעים חזרה לחג קצת יותר מחוייכים....
בכל מקרה שיהיה לכולם חג שמח וים צלול....
יאן.
פורסם: שני, 14 אפר', 2008 19:24 נושא ההודעה: Re: שישי שבת 18 ו 19 באפריל.
יאן כתב:
אני מגיע לאילת ביום שישי אחר הצהריים כדי לצלול בעיקר בשבת אולי אספיק לצלול גם ביום שישי, אני מתכוון לצלול בסטיל ופתוח להצעות מצוללים הרוצים להצטרף.
אוהד, אביחי,איתי ואפרת, דן ואירית מה קורה איתכם ??? גיחה קטנה ומגיעים חזרה לחג קצת יותר מחוייכים....
בכל מקרה שיהיה לכולם חג שמח וים צלול....
יאן.
היי יאן,
אנחנו עושים את הסדר אצל המשפחה במרכז, אבל אני יוצא מאילת רק ביום שבת - כך שאם תגיע מספיק מוקדם בשישי - אני איתך
אני מגיע לאילת בשישי, ואשמח להצטרף לצלילה בשבת בבוקר.
יאן - אתה מביא מערך? (בפעם שעברה שהייתי באילת הראות היתה איומה וחששתי להוריד את משקולת התחתית כיוון שלא ראיתי את הקרקעית וחששתי לפגוע באחד מהצוללנים הרבים שהיו מתחתיי, אז תשקול את זה..)
אוהד אני מביא איתי מערך צלילה, אם הראות תהיה טובה אני אשתמש בו....
אביחי עוד יהיו הזדמנויות....
איתי,אפרת, ממש בקטנה יש לי שם משפחה שתשמח לארח לנו מקום ואם נרצה מקסימום נעביר לילה באזור ההרים ונצלול למחרת....
תשקלו ....
בכל אופן אוהד אני מרים אליך טלפון שאגיע ביום שישי לאילת....
שיהיה לכולם חג שמח...
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה