פורסם: ראשון, 01 יונ', 2008 20:42 נושא ההודעה: beaia baozen
lifne iomaim tzalalti le omek shel 14 meter, ve miad batzlila sheajreize bametrim harishonim ergashti ceilu she maim nijnesuli laozen ve arbe ceev, miad aliti ve ergashti beemet muzar, nagis sovavto et harosh smola ve ergashti ceilu she ani ose sivuvim cmo sevivon le cama shniot, ve caja im col tnua bemeshej cama dacot. eize 20 dacot ajreize cshe irgashti tov nisita laredet cama metrim ve bameter harishon carali oto adavar.
aiom (iomaim ajreize) nisiti laredet ve carali oto hadavar bametrim harishonim.
im mishu iodea maze, bebacasha she iaguidli, ani rotze ladaat ma ze ve matai ojal litzlol shuv.
הי אלברט, אני לא רופא וההמלצה שלי היא שתיגש לרופא אף אוזן גרון כדי שיתן לך אבחנה מדוייקת בבדיקה פשוטה, לפי התיאור שלך זה נשמע כמו פגיעה בעור התוף, אבל כמו שכתבתי אני לא רופא וכדי שתהיה רגוע כדאי שתלך לאחד כזה.תעדכן אותנו מה קורה....ותרגיש טוב.
פורסם: שני, 02 יונ', 2008 6:32 נושא ההודעה:
כבר יצא לי לחטוף וורטיגו (גם במים וגם מחוץ למים), בגלל ניסיון השוואת לחצים כשאני גדוש יחסית, כך שזה לאו דווקה קשור לעור התוף. בכל מקרה כשה זה קורה לי אני יודע שלא כדאי לי לצלול בשבוע הקרוב כי אחרת התופעה ממשיכה לחזור על עצמה.
אבל אף אחד מאיתנו לא רופא, כפי שהחבר'ה כבר ציינו, כך שהכי בטוח, לגשת לרופא אא"ג, להסביר לו מה אתה חש ולבקש שיבצע בדיקה על מנת לוודא שהכל תקין באוזן.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה