|
מחבר |
הודעה |
נעם מיוחס
חבר בקהילה
|
פורסם: שלישי, 03 יונ', 2008 13:38 נושא ההודעה: סגרנו את חודש מאי באילת |
|
|
שבוע שעבר קבעתי לארח אורחים מהצפון בירושלים, וכהרגלי בקודש פתחתי גם את הפורום לראות מה קורה.
שוב יש התארגנות לאילת ואני רואה איך התחביב שאני מנסה לרכוש הופך לחלום רחוק. ואז ביום חמישי אנחנו מקבלים הודעת ביטול מהצפון, בכמה שעות שנשארו עד סוף היום גמלה בליבי החלטה לא לשרוף את סוף השבוע ולרדת לאילת
טלפון אחד לחברה מההודעות בפורום, תיק קטן של ציוד ואני כבר במעלה אדומים, עצירה אחת באמצע ואני בחוף המגדלור מחפש את הקנטה של יאן וגם את יאן שמעולם לא ראיתי קודם.
הלכתי לישון לבד באוהל על החוף התקווה שבבוקר כשאני אראה את מחנה הצוללים משהו קוסמי יגיד לי שזה זה, (את הטלפון לא שמרתי).
נפגשתי עם החברה בסככה, ויצאנו לצלול בחוף המגדלור.
הייתה שם התארגנות גדולה של חברה מרוב אנשים שראיתי רק בצילומי הפרום אני לא זוכר שמות. הכניסה למים התחילה באימון שעבורי היה מעט צולע, אז יצאתי, בחוף אולגה הציע להיכנס, שאלתי מונופין ונכנסתי. למרות האזהרות כמה מונו לא נוח בהתחלה דווקא די נגנבתי מתחושת בתולת הים, זה משהו שיום אחד יהיה לי.
המשכנו לצלול כל השישי והשבת והיו לי כמה שיאים אישיים ללא עזרים ובמשקולות קבועות.
חופשת צלילה כזו אנטנסיבית דורשת משטר אכילה קפדני לאורך היום דבר שלא קל כאשר נמצאים כל היום במים אז בערב פינקנו את עצמנו בסוג של "ליל סדר" בברבי.
בשבת אחרי שחתפתי קריזה על המשקפת צלילה חופשית שלי, עברתי לצלול במשקפת נפח גדול.
זה די מגניב ששדה הראייה גדל אבל בעומק של 20+ יש תחושה שחצי ראה ממלאת את המשקפת, לפחות יש מאיפה לקחת חמצן בעליה
לכל החברה צלילה זה כיף ממתין לפעם הבאה.
אגב דן, אני רוצה להכניס את החברה שלי לעניין, אם היא מגיעה שבת או ראשון, יש מצב לקורס אימון תרגול הכוונה או מה שבינהם?
חזרתי לבד לירושלים מלא אנרגיה לעוד שבוע של מחשבות על הים.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שלישי, 03 יונ', 2008 13:38 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|