פורסם: רביעי, 25 יונ', 2008 18:18 נושא ההודעה: מתכון - לברק אפוי עם תפוחי אדמה
טוב, בשביל המתכון של היום, תצטרכו קודם כל להכנס לים - ולדוג לברק במשקל נאה!
בשביל המתכון נצטרך:
- דג לברק שלם
- 5 תפוחי אדמה גדולים
- 3 עגבניות
- 2 בצלים
- שום לפי הטעם
- יין לבן
- כוסברה קצוצה
- פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל
ההכנה:
קודם כל, נקו את הדג היטב, הוציאו את המעיים והורידו את הקשקשים. שיטפו את הדג היטב במים. קלפו את תפוחי האדמה וחיתכו לקוביות בינוניות. קלפו את הבצלים והשום וחתכו אותם לפרוסות. הניחו את הדג בתבנית אפייה ופזרו את קוביות תפוחי האדמה סביבו. המליחו ופלפלו את הדג (גם מצידו הפנימי) ואת תפוחי האדמה.
קיצצו את העגבניות וערבבו בכלי נפרד עם הבצל, השום ומעט יין לבן. כסו את תפוחי האדמה והד עם התערובת. ערבבו אותה יחד עם תפוחי האדמה בתבנית. לבסוף כסו את התבנית עם הפטרוזיליה והכוסברה והכניסו לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-40 דקות עד שעה, בהתאם לגודל הדג.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה