פורסם: חמישי, 26 יונ', 2008 8:53 נושא ההודעה: מתכון - דג מטוגן בסגנון אוסטרי
המתכון הבא יכול להתאים לכל סוגי הדגים, ובמיוחד לדגים שניתן לאכול שלמים, יחד עם העור. כמו כן, ניתן להשתמש במתכון בדג שלם או בפילה.
בשביל המתכון נצטרך:
- דג שלם/פילטים
- תפוחי אדמה בינוניים
- סלט ירוק
- חמאה מרוכזת
- חמאה רגילה
- לימון
- מעט אבקת צ'ילי
- מעט סובין
- בזיליקום
- פטרוזיליה
- שמנת לבישול
- יין לבן טוב
- מלח
ההכנה:
בשלו את תפוחי האדמה במים ומלח. כאשר הם מוכנים, חיתכו אותם לחצי. חממו מעט חמאה במחבת וערבבו את תפוחי האדמה יחד עם הבזיליקום במחבת.
מרחו את הדג היטב בתערובת של מלח ולימון. חממו מעט חמאה מרוכזת במחבת. הדביקו שכבה דקה של סובין לעורו של הדג משני צדדיו - כך עורו של הדג לא יידבק למחבת במהלך הטיגון. הניחו את הדג על המחבת והמתינו עד שצידו מתחיל לקבל גוון חום. היפכו את הדג והמשיכו לטגן במשך מספר דקות עד שהדג מוכן.
הכינו סלט ירוק, ככל העולה על רוחכם. חממו את החמאה המרוכזת במחבת הדגים וערבבו אותה עם מעט שמנת לבישול ויין לבן. הוסיפו בזיליקום וקיבלתם את הרוטב המושלם. אל תתנו לבזיליקום להשחים - זה גורם לו להיות מר.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה