המתכון הבא יתן לכם רעיון לגבי מה לעשות עם האנטיאס הטרי שתפסתם.
בשביל המתכון נצטרף:
- דג אנטיאס (800-1000 גרם הינה מנה מספקת לשניים)
- שמן זית
- תערובת תיבול לדגים
- לימונית קצוצה (למון גראס)
- שמנת לבישול (עם כמה שיותר אחוזי שומן)
- 2 עגבניות
- פלפל ירוק
- בצל
- פטרוזיליה
ההכנה:
מנקים את הדג היטב ושוטפים במים. חותכים את העגבניות לפרוסות ואת הפלפל והבצל לטבעות. קוצצים את עלי הפטרוזיליה. הניחו רדיד אלומיניום על תבנית אפייה והניחו עליה את הדג. מלאו את הדג בחלק מהירקות ועלי הפטרוזיליה. הניחו את שאר הירקות והעלים מסביב ומעל הדג בתבנית.
ערבבו בקערה שמן זית, תערובת תיבול לדגים, לימונית קצוצה, שמנת לבישול ומלח פלפל ליצירת תערובת סמיכה לפי הטעם. כסו את הדג והירקות בתערובת. כסו את התבנית ברדיד אלומיניום נוסף והניחו בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-30 דקות.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה