|
מחבר |
הודעה |
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
פורסם: שבת, 26 יול', 2008 23:20 נושא ההודעה: הסתיים לו עוד סופ"ש מעולללללהההה באילת |
|
|
שלום לכולם,
אז איפה מתחילים? זה התחיל בשישי בבוקר, ונגמר היום אחה"צ, והיו שם ניר, גידי, יאן, רום, עובד, איתי, אפרת, אירית, מירי, חיים ודורית (השניים האחרונים פשוט ראו את המערך והגיעו, כמובן שלא הראינו התנגדות )
היה פשוט מעולה ונשברו לא מעט שיאים אישיים, ואני מזמין את החברים לפרט כאוות נפשם.
המצלמה שלי לא נפקדה מן האירוע, ואת התמונות ניתן לראות כאן.
חברים, היה פנטסטי, מחכה כבר לפעם הבאה!
תיאור: |
רום בהכנות אחרונות לריצת המשוכות הקרובה בבייג'ין |
|
משקל: |
37.5
KB |
צפיות: |
636 |
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שבת, 26 יול', 2008 23:20 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
irit
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
יאן
תומך בקהילה
|
פורסם: ראשון, 27 יול', 2008 14:33 נושא ההודעה: |
|
|
אך איזה סוף שבוע......
זה התחיל ביום שישי בבוקר, פגשתי את אפרת ואיתי על חוף דרומית למועדון סנובה, הם כבר היו שם מיום חמישי בנו צילייה מדוגמת והתפננו מהחופש והים.
משם המשכנו לסטיל,בדרך לשם פגשנו את ניר,אינה, אוהד וגידי שיצאו בדיוק(קבענו לירידה הבאה).במים פגשנו את רום ואת עובד והראות היתה 25 מטר , המים היו בטמפרטורה המתאימה 26 מעלות והיו בערך מיליון צוללי מיכלים. הים היה פשוט צלול והיה ממש תענוג.איתי ירד לחקור את חדרי הסטיל בצלילות ארוכות כהכנה למה שיקרה ביום שבת.
ב18:00 נכנסנו אני איתי אפרת עם וולודיה ,בחור נחמד ומצחיק במיוחד התמקמנו על מצוף מול כפר הצוללים משקולות בעומק 32, הקרקע ב 42. לאחר חימום טוב ירד וולודיה לעומק 42 מטר ושבר את שיאו האישי הקודם שעמד על 35 מטר מזה כמה שנים.תמיד שוולדיה צולל עם אתי , הבחור שובר את שיאו האישי הבנלאומי(כפי שאיתי נוהג להגיד).מזל טוב לוולודיה שצלל יפה מאוד. בערב נטשתי את חברי לכמה שעות של התבודדות והתכנסות פנימית וקפצתי לדן ואירית העברנו שם ערב עם חוויות וסיפורים של כל החבורה(ניר,אינה,רום מירי,עובד,גידי, דן ואירית)
קבענו לשבת לצלילות עומק במגדלור במצוף של ה 42. וכך למחורת הים היה פשוט צלול , ראות של 25 30 , נפתחו 2 מערכים , 32 ו42 וההינו 8 צוללים במים .(רום,עובד,איתי,אפרת,אוהד,גידי,חיים ואני)בקיצור ואין קיצורים כמ שאומר וולודיה, איתי חימם את עצמו וירד ל42 רגוע כאילו זו צלילה של 20 צלילה נקיה ויפה שערכה דקה ו 40 בערך.
מזל טוב איתי.
עובד שבר 2 שיאים אישיים בינלאומיים והגיע ל 25 בצלילות ארוכות שגמרו את המאבטח(דקה וחמישים).מזל טוב עובד.ואני ראיתי את המשקולות של ה32 מאוד מקרוב ושברתי את השיא האישי שלי שלכמה אנשים יש חלק בזה, רום הביא לי את הקובע שעזר לי עם האוזניים, אוהד שהביא לי עוד משקולות שאוכל לרדת בצורה נוחה, איתי שחיכה לי בחצי הדרך למעלה ונתן לי הרגשה טובה.כל זה ביחד עם הים הצלול מאוד הורידו אותי ל 29 מטר.הצלילה היתה מדהימה עם גלישה מ 18 מטר עם עיניים עצומות בערך מ20 עד ל28 אני מעריך, ברגע שפתחתי את העיניים והרמתי את הראש הבנתי ששברתי והתרגשתי מאוד (ההיתי אומר נלחצתי קצת)קיבלתי גירוי.מיד תפסתי את החבל הרליים ירדו לאט העיניים לא מורידות מבט מהמשקולות שמרחפות דוממות במרחק כה קרוב, מתחיל לעלות המבט מהופנט על משקולות שמתרחקות.....בדרך פוגש את איתי ,אני רגוע יותר.הגעתי למעלה ,נשימה עמוקה ואושר שוטף אותי מהצלילה המהנה הזו, לאחר שנרגעתי הצצתי בשעון והאושר עולה שוב, זה אושר שכל אחד חווה אותו שהוא עושה נגיעה בעומק חדש ולא משנה באיזה עומק זה בכלל, רמת השמחה היא תמיד זהה.לסיום היה תענוג גדול לצלול ולהיות עם כולם.
_________________ כמה שיותר זמן........
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
שפונגל
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
שנהב
תומך בקהילה
|
פורסם: ראשון, 27 יול', 2008 17:20 נושא ההודעה: |
|
|
חברים יקרים!
היה פשוט תענוג, לפגוש, להכיר, לצלול עם כולכם.
גם אנשים מדהימים, גם מקצוענים בסה"כ נהנתי.
תודה לכולם עלהכיף הענק הזה.
שאלה: לאחר שהגעתי לשיא שלי, הרגשתי מאד נוח בעומק הזה.
עצם החזרה שלי למעלה הייתה כי נלחצתי מהעומק.
מה דעתכם על כך, האם בצלילות הבאות עליי להעמיק לכיוון ה30 או להמתין למרות התחושה שאני יכול?
דעתכם חשובה לי, יותר אחרי שנפגשנו.
נ.ב.
מזל טוב לכל שוברי השיאים, בהשראתכם הגעתי לשיא שלי.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
פורסם: ראשון, 27 יול', 2008 17:38 נושא ההודעה: |
|
|
שנהב כתב: | חברים יקרים!
היה פשוט תענוג, לפגוש, להכיר, לצלול עם כולכם.
גם אנשים מדהימים, גם מקצוענים בסה"כ נהנתי.
תודה לכולם עלהכיף הענק הזה.
שאלה: לאחר שהגעתי לשיא שלי, הרגשתי מאד נוח בעומק הזה.
עצם החזרה שלי למעלה הייתה כי נלחצתי מהעומק.
מה דעתכם על כך, האם בצלילות הבאות עליי להעמיק לכיוון ה30 או להמתין למרות התחושה שאני יכול?
דעתכם חשובה לי, יותר אחרי שנפגשנו.
נ.ב.
מזל טוב לכל שוברי השיאים, בהשראתכם הגעתי לשיא שלי. |
היי חביבי
שים לב למה שרשמת:
"לאחר שהגעתי לשיא שלי, הרגשתי מאד נוח בעומק הזה.
עצם החזרה שלי למעלה הייתה כי נלחצתי מהעומק."
אם ההרגשה היא זו הפסיכולוגית שנלחצת ממנה,
אז הרי שעדיין לא נוח לך, גם אם מבחינה גופנית הרגשת בסדר.
בצלילה חופשית, ההתקדמות הכי טובה, היא זו העקבית והרגועה...
להרגיש נוח בעומק מסויים ורק משם להמשיך הלאה, פרה פרה,
בסוף נדפוק את כל העדר
_________________ ...The Only Constant is Change...
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
|