|
מחבר |
הודעה |
sharel
חבר בקהילה
|
פורסם: שבת, 23 אוג', 2008 13:10 נושא ההודעה: צלילה חופשית - Life changing experience |
|
|
דן וחברי הפורום היקרים,
בשבוע שעבר עברתי קורס צלילה חופשית וזו הייתה אחת החוויות המדהימות ביותר שהיו לי בחיי...
אני דג בצלילה חופשית שנים, אבל מעולם לא לקחתי את העסק בצורה מקצועית באמת, עצם העובדה שאני במים ולא משנה לאיזה עומק ירדתי(מקס 6 מטר) הייתה בשבילי החוויה האולטמטיבית, ולא פעם מצאתי את עצמי "מאבד" את עצמי בים ופשוט יום שלם נמצא מתחת למים.
אני מגדיר עצמי כאיש ים, שמשוגע על הים ,הרגיעה ,השלווה וההתנתקות שהים משרה עליי הם ללא תחליף.
מכיוון ששוב סגרו סטארטאפ שעבדתי בו, התפנה לי קצת זמן, והחלטתי לקחת את עצמי ביידים ולמצוא קצת יותר איזון בחיי... וקורס צלילה חופשית הוא הדבר הראשון שעלה במוחי.
ההחלטה לצאת לקורס עם דן התקבלה קודם כל ע"י קריאת פורום זה שהמקצועיות והאנושיות בו גרמו לי להבין שאני נכנס לחברה טובה!
ולאחר שיחה קצרה עם אירית ודן שהיו סבלניים אנושיים ומאוד מקצועיים, החלטתי שאני לוקח את עצמי, מקבל פס מאישתי ליומים והולך לבדי להרפתקה, קורס צלילה חופשית עם דן.
אני חייב להודות שהקורס היה מאוד קשה לי מנטלית, הלחימה בגוף ובאינסטיקט הייתה לי מאוד קשה והייתי נורא לחוץ.
אבל בעזרת דן, לאט לאט הצלחתי להירגע ובצעדים קטנים להתקדם, עד שבסוף ידי נגעו בקרקעית ב-20 מטר ולכמה שניות בקרקעית הרגשתי שאני פשוט במקום אחר...
על הדרך גם ראינו כריש לוויתן שהיה חוויה מדהימה בפני עצמה.
יש לי עוד דרך ארוכה, ודייג בצלילה חופשית, וצלילה חופשית יראו מעכשיו שונה מאוד...
ולזה אני קורא חוויה משנה דרך חיים...
דן והצוות - תודה רבה על הכל, היה קורס מדהים ומיוחד שאני בטוח שאת תבונותיו אשא עימי לדרך ארוכה.
נתראה במים,
שראל.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שבת, 23 אוג', 2008 13:10 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|