פורסם: שישי, 03 אוק', 2008 0:48 נושא ההודעה: אח.................אחלה קורס.
דן,,,תודה רבה לך על שני הקורסים ***,**** .
25-30 שנים שאני צולל בקצב אינטנסיבי. בכל אופן בשבוע האחרון מאז הקורס של ה-**** לכל צלילה (וכמעט לכל ירידה) אני לוקח איתי את החוויה הלימודית שעברתי בקורס איתך ועם שאר הצוללים שהשתתפו בשני הקורסים. ליכאורה פשוט להשתמש במילה "חוויה לימודית" אבל בישבילי הצלילה הייתה מאז כתה ה' סיבה מצויינת לברוח מהלימודים מתי שרק אפשר, והנה אני קורא לזה חוויה לימודית.....
אמנם הצלחתי לשפר זמן סטטי מ- 3:40 ל-5:50. ואת העומק המירבי מ- 35 מ' ל 41 מ', אבל העיקר הוא שאת השליטה בצלילה הצלחתי לשפר פי עשר!!!
להתראות בים ושבת טובה לכולם.
דן,,,תודה רבה לך על שני הקורסים ***,**** .
25-30 שנים שאני צולל בקצב אינטנסיבי. בכל אופן בשבוע האחרון מאז הקורס של ה-**** לכל צלילה (וכמעט לכל ירידה) אני לוקח איתי את החוויה הלימודית שעברתי בקורס איתך ועם שאר הצוללים שהשתתפו בשני הקורסים. ליכאורה פשוט להשתמש במילה "חוויה לימודית" אבל בישבילי הצלילה הייתה מאז כתה ה' סיבה מצויינת לברוח מהלימודים מתי שרק אפשר, והנה אני קורא לזה חוויה לימודית.....
אמנם הצלחתי לשפר זמן סטטי מ- 3:40 ל-5:50. ואת העומק המירבי מ- 35 מ' ל 41 מ', אבל העיקר הוא שאת השליטה בצלילה הצלחתי לשפר פי עשר!!!
להתראות בים ושבת טובה לכולם.
בהחלט היה תענוג,
גם אני נהנתי - לא פחות מכם
אני שמח לשמוע שאתה רואה את התוצאות בצלילות היום יום
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה