|
מחבר |
הודעה |
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
פורסם: שבת, 29 נוב', 2008 23:05 נושא ההודעה: איזה סוף שבוע היה לנו באילת! |
|
|
שלום לכולם,
חזרתי הביתה לפני כמה שעות, ואני עדיין מרחף על עננת התענוג אחרי סוף שבוע מעולה!
מה היה לנו שם? סטי"ל, מגדלור, גלים, סחף, תבשיל בשר מדהים, ולא מעט שיאים אישיים בינלאומיים...
עובד, יאן, איתי ודרור - תודה לכולכם!
אתם מוזמנים לפרט בזמן שאני שוקד על התמונות והוידאו
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שבת, 29 נוב', 2008 23:05 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
שנהב
תומך בקהילה
|
פורסם: שבת, 29 נוב', 2008 23:57 נושא ההודעה: הצלחה זה מדבק.... |
|
|
וואו איזה סופ"ש זה היה.
הפעם הגעתי ממש מוכן, תכנית מדוייקת איך לעבור את הסופ"ש הזה ולהצליח להגיע ליעדים שלי.
קודם כל אני רוצה להודות לכל החברים שבאו ולקחו חלק בסופ"ש הרגוע הזה.
ולהגיד לכל מי שלא היה: תבשיל בקר עם חיטה ועדשים זה מתכון מנצח, על כך בהמשך.
טוב אז ככה, אני מפוצץ באנרגיות, צלילות כאלה טובות לא היו לי המון זמן.
יום שישי יוצאים מכפר סבא דרור ואני, טלפון קצר לרום ואני מקבל ממנו הודעת ביטול, כמה חבל.
האוטו עמוס בציוד צלילה והפעם לאחר המאמר על מה לקחת הוספתי ארגז הפתעות שעוד יקרא המטבח הנייד.
בדרך מקבל הודעה מאוהד שהוא כבר נמצא באילת, מפונק, הצליח לגדל לו שם זוג הורים, ככה כל פעם שהוא מגיע יש לו סיפורים על ארוחות כאלה או אחרות.
מגיעים לעיר השמש הניצחית בסביבות 8 בבוקר, מחליטים להתחיל בסטיל.
ים קשה, זרמים שמעיפים אותנו רחוק מהמצופים, אוהד דרור ואני משתעשעים עם המצלמה, אוהד הפך להיות מקצוען, אני פעם ראשונה עם המצלמה עשיתי את הפדיחה שלי.
יוצאים לנוח ופוצחים בארוחת בוקר של אלופים, הפעם הצלחתי לשים ידי על סקיפי עם שבבי בוטנים ואוהד משדרג את הכריך המוכר ומרכיב עליו את מנת הגרנולה, אפילו דרור "התלהב": איזה מזל שיש גרנולה ככה לא מרגישים את הטעם של הסקיפי.
חחחחחח.....
אחרי מנוחה קלה יוצאים לעוד גיחה בסטיל, ולצערינו דרור מדווח על כאבים עזים באוזן , מה שמשבית לו את הסופ"ש ומאלץ אותו להשאר רק עם ארוחות טובות וושעשועי מים כגון שינון מתכונים תוך כדי סטאטי ב 10 מ'.
את היום הראשון אני מעביר בעייפות קלה בתחושת אי נוחות בחזה.
מתקפלים ומתגלגלים למגדלור שם אנו פוגשים את יאן עם שני ואיתי עם אפרת .
הם יוצאים לצלילת מערך ואילו דרור ואני נשארים אל החוף לצלחת חומוס. תוך כדי אני מפרגן לנו קפה שחור ומצליח להרדם על הכסא.
כאשר החברים יוצאים מן המים אנו מעבירים שיחה נעימה וכל אחד פונה עם בת זוגו, יאן ושני למלון, איתי ואפרת לאוהל עם המזרון הנוח, אוהד לאישתו, מה שמשאיר אותי עם דרור בערב רומנטי על החוף..............
השעה כבר ערב וכל שוכני החוף התפנו, אנחנו מתארגנים על ארוחת ערב שבת כהילכתה.
לאחר קניות קצרות בסופר, נשלף המטבח הנייד ועל הכריים עומד לו סיר עם תבשיל בקר חורפי המעלה ניחוח של עדשים ירוקות ביום גשם.
לאחר שעתיים קלות עומדת לה ארוחת ערב מרשימה הכוללת תבשיל, טחינה ביתית, ירקות טריים, ולחם "מלא" כמובן.
מעמיסים צלחות ונהנים מכל ביס, לא אכביר במילים רק אומר שהיה מענג לראות את דרור מעמיס צלחת אחרי צלחת אחרי צלחת....
תה צמחים לי קפה או שניים לדרור והופ אנחנו מכורבלים. 9:30 כמו שני תינוקות אנחנו נוחרים את נשמתינו לגמד החלומות.
למחרת, משקימים קום, אוהד מצטרף בשעה 7 בבוקר פורקים ציוד ויאללה למים סשן קצר עם העמקות נחמדות ואני לא מצליח לעבור את ה32.5
אוהד מוציא את הצעצוע החדש שלו, הנוז קליפ, אני מבקש סיבוב ומקבל וכאן מתחיל גילוי של עולם חדש.
לצלול עם הנוז קליפ זה כמו, ויסלחו לי הבנות, לזיין פעם ראשונה בלי קונדום...
אין תענוג וגילוי עמוק מזה, וגם אם לא הצלחתי לרדת לעומקים מרשימים, זו בהחלט אחת החוויות מעוררות החושים החזקות שעברתי. כל מילימטר מים שעובר לי על הפנים מוכיח לי כי צלילה חופשית מעבר להיותה ספורט אקסטרים, היא החיבור האולטימטיבי עם אחד האלמנטים החזקים של הטבע " המים " תחושה עצומה של אחדות עם החומר גורמת לך לצאת מהמים עם חיוך ותחושה של לידה מחדש.
לאחר נסיונות כושלים לשבור את השיא האישי הבינלאומי שלי מחליטים לצאת מהמים לנוח.
עוד לא סיימתי להכין את התה צמחים של משפ' מרקל והנה הם מגיעים יאן ואיתי, מנשנשים ארוחת בוקר קלה, מסתלבטים על ה"פונצ'ו" שלי, אוהד מלווה את יאן ברזי הקולינאריה החדשה על פרוסת סקיפי וגרנולה, ושוב יוצאים לצלול.
לפני שאני נכנס למים אני מקבל הודעה רישמית מדרור: לך תהנה, כיוון שאיך שאתה יוצא אנחנו חוזרים הביתה, אוף איזו בעסה, לא הספקתי כלום וכבר צריך ללכת, טב אחרי הכל בפעם הקודמת אני התייבשתי בחוץ אז אני די מבין אותו, להיות באילת ולא לצלול, גיהנום על פני האדמה.
במים אני מקבל את הצוות הכי מקצועי שיכולתי לבקש, שני בוגרי קורס שלושה כוכבים, ואנו מעבירים צלילות תוך כדי משובים, אמנם הים עדיין קשה אך החברות הזו מנצחת כולנו נהנים מבאדי שנותן את כל הלב, אוהד נותן בצילומים, ואני מתרגל פעם אחר פעם העברת אויר לחלל הפה.
ככל שהצלילות מתמשכות תחושת הביטחון עולה, ולאר מס' צלילות עומק אני סוףסוף מצליח להזיז את השיא שלי במעט ולהעמיד אותו על 33.6 הצנוע, שיפור של 70 ס"מ.
יאן ואוהד מתלוננים כל אחד בתורו על בעיות פימפום ושטויות אחרות.
ואז זה קרה, כנראה מתוך אותה הודעה על העזיבה הקריבה מיאנתי לצאת מהמים כל עוד אני כשיר לצלילה.
כאשר רמת הביטחון האישי שלי הגיעה לשיא אני מסמן לאוהד כי אני יוצא לצלילת עומק ואני צריך באדי, אוהד מאשר ואני נכנס להתנשמות מרגיעה מתוך החלטה כי גם אם לא אצליח להשיג את היעד 35 מ' אני יוצא ויאללה עד הפעם הבאה.
צלילה מ ד ה י מ ה, מדוייקת ונעימה מביאה אותי די בקלות לתחום נפח השארית, כאשר עיניי עצומות לכל אורך הדרך ורק התחושות מובילות אותי, אני מעביר אויר לחלל הפה שנייה לפני שמצתמקות לי הריאות והופכות לספוג מעוך. ממשיך לגלוש מטה כאשר העברת האויר לתוך הסינוסים והתעלות הופכת להיות ברורה יותר ונעימה יותר, מגיעה הנקודה בה אניני מצליח לפמפם ברגע הנכון, אחיזה בחבל ואני נעצר על העומק המדהים של 37.5 בדיוק.
זו פעם ראשונה בה אני מרגיש כי המשיכה כלפי מטה הרבה יותר חזקה מהיכולת שלי להעלות את עצמי. משיכה חזקה בחבל משחררת את בועז ואוהד לעברי עלייה נעימה אל תוך האור ואני קובע שיא אישי בינלאומי חדש, צרחות של שימחה וברכות מהחברים המדהימים האלה.
עוד אני נרגע ויאן יורד לצלילת עומק ומעמיד את השיא שלו על 31.1 מ' המדוייקים שלו.
ברכות ליאן.
עוד זה קובע שיא חדש ואוהד צולל ומעמיד את השיא האישי שלו על 33 מ' ועוד כמה סנטימטרים.
מזל טוב אוהד.
ככה נגמר לו סשן צלילות מדהים בו התגלגלה אנרגיה של הצלחה וביטחון מחברות להעמקה נעימה ומוצלחת.
שוב תודה לשני המדהימים שצללו איתי ואיפשרו לי מבלי ידיעתם להרגיש מספיק בטוח ולהתקדם.
זהו כאן נגמר לו סופ"ש נעים עם ארוחה טובה וחברים טובים שיצאו מהמים ופירקו את שאר התבשיל שנשאר מאמש, ודרור לא הצליח לשים עליו יד.
תודה לדרור שגילה איפוק לנוכח המצב הלא נעים ששהה בו.
אני חזרתי עם המון חוויות מרגשות ונעימות, היעד של השנה הזו הוא 40 מ', בחודש הקרוב אעבור קורס כוכב 3 מתכנן לקבוע את היעד אז.
חברים יקרים נתראה במצולות עם המון אנרגיות נעימות.
שלכם, עובד.
_________________ להיות מים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Boaz
תומך בקהילה
|
|