פורסם: ראשון, 21 דצמ', 2008 13:52 נושא ההודעה: חבר חדש בקהילה
שנים רבות אני חלק מה"שכבה העליונה" של הים": יאכטות, מפרשיות, גלישת רוח וגלים ובשנים האחרונות קיאקים ימיים. אתמול סיימתי את קורס 2 הכוכבים שהודרך ע"י דן.
אין מספיק מילים כדי להביע את הערכתי על האופן בו הועבר הקורס ואת תודתי על החשיפה לשכבות היותר עמוקות של הסביבה הימית. דן ורע סיפרו לנו רבות על האופי המיוחד של קהילת הצוללים החופשיים. אני שמח להצטרף אליכם. נתראה במים.
שנים רבות אני חלק מה"שכבה העליונה" של הים": יאכטות, מפרשיות, גלישת רוח וגלים ובשנים האחרונות קיאקים ימיים. אתמול סיימתי את קורס 2 הכוכבים שהודרך ע"י דן.
אין מספיק מילים כדי להביע את הערכתי על האופן בו הועבר הקורס ואת תודתי על החשיפה לשכבות היותר עמוקות של הסביבה הימית. דן ורע סיפרו לנו רבות על האופי המיוחד של קהילת הצוללים החופשיים. אני שמח להצטרף אליכם. נתראה במים.
אולי נשארה לך אולי איזו סירה עדין או יאכטה?!
אנחנו לא נתנגד לצאת איתן לעומק
ברוך הבא, אוהד!
_________________ ...The Only Constant is Change...
אוהד ברוך הבא לפורום הכי מקצועי לצלילה חופשית, כאן תמצא את כל החומר המקצועי ותוכל להתקדם ולהעמיק הן בידע והן במעשי,
הקהילה הרטובה הזו מקפידה להגיע לאילת לצלילות עומק מדי חודש.
כמו שהבנת חודש דצמבר היה רווי בירידות וכל שבוע נצא צוות אחר לצליל.
אתה מוזמן להצטרף ולהכיר את כל העוסקים בתחום המדהים הזה ולקחת חלק בכל שאלה או נושא שמעניין אותך.
בברכה עובד.
ברוך הבא!
אנחנו כמה חברה באיזור הצפון, קיאקיסטים בעברנו - seat on top - (צוללים חופשיים בנפשנו) יוצאים מדי פעם עם הקיאקים לאתרים מענינים לצלילה חופשית ו/או דייג בצפון. (האלטרנטיבה הלא מספקת לצלילות בים סוף...)
נשמח אם תרצה להצטרף
_________________ The scuba diver dives to look around
The freediver dives to look inside
נערך לאחרונה על-ידי Erez בתאריך שני, 22 דצמ', 2008 13:15, סך-הכל נערך פעם אחת
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה