|
מחבר |
הודעה |
ohadh
עוזר מדריך AIDA
![](images/avatars/1722160013493d7a58908f6.jpg)
![מנותק מנותק](templates/subSilver/images/offline.gif)
![עוזר מדריך AIDA עוזר מדריך AIDA](images/ranks/supporter.gif)
|
פורסם: חמישי, 08 ינו', 2009 9:47 נושא ההודעה: דולפינים מדגימים אקרובטיקה בטבע |
|
|
בסמוך לאי הסקוטי המרוחק Mull, להקת דולפינים מציגה מופע אקרובטיקה מרהיב, אשר גם משמש כ"סט" לתוכנית הטלויזיה Balamory (תכנית של ה- BBC לגיל הרך).
דולפיני אף-בקבוק (איתם כבר ערכנו היכרות בהקשר אחר לגמרי) כבר קיבלו מעמד של סלבריטיז בקרב תושבי טוברמורי, הכפר הגדול ביותר על האי Mull.
המופע האקרובטי, שצולם במפרץ ע"י הצלם המקומי ניק דיוויס, תמיד מהווה אטרקציה.
"בכל פעם שהדולפינים מתחילים לצוץ במפרץ והמופע שלהם מתחיל – השמועה מתפשטת בכפר כאש בשדה קוצים", אמר דיוויס.
"אני גר בדירה שצופה על המפרץ, והתמזל מזלי לראות את הדולפינים מתחילים לשחק. רצתי למטה, עליתי לקיאק שלי ויצאתי אל המפרץ כדי לצלם אותם מקרוב."
דיוויס, בן 49, אשר חי באי כבר 5 שנים ומעורב מזה שנים בפרוייקטי שימור טבע כצלם, מספר שתושבי המקום מחכים בציפייה לביקורי הדולפינים.
"היו כ-6 דולפינים בוגרים בלהקה שצילמתי, והרבה מזל איפשר לי לתפוס אותם בכאלה מצבים. המופעים והמשחקים שלהם עשויים להימשך בין 5 דקות לשעה. הכל תלוי במצב הרוח בו הם נמצאים. במקרה הנוכחי, בהחלט היה נראה שהם במצב רוח טוב במיוחד", אמר ניק.
האי Mull ידוע מזה זמן רב כמקום משכנם של דולפינים ולוויתנים, דבר שמביא לאיזור תיירים רבים.
בנוסף לדולפינים, אורקות וכרישי ענק (Basking Sharks) נצפים מול חופיו של האי הסקוטי היפה.
האי, והעיירה טוברמורי, קיבלו דחיפה פרסומית נוספת, כיוון ששם מצולמת תכנית הטלוויזיה Balamory.
|
|
חזרה למעלה
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
פורסם: חמישי, 08 ינו', 2009 9:47 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
![](images/avatars/670092422499857c5564ce.jpg)
![מדריך AIDA לצלילה חופשית מדריך AIDA לצלילה חופשית](images/ranks/supporter.gif)
|
|
חזרה למעלה
|
|
ohadh
עוזר מדריך AIDA
![](images/avatars/1722160013493d7a58908f6.jpg)
![עוזר מדריך AIDA עוזר מדריך AIDA](images/ranks/supporter.gif)
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|