פורסם: ראשון, 25 ינו', 2009 8:23 נושא ההודעה: ציללה יום שישי מלחמה .
אקדים ואומר תודה לגדול מכולם לדן היקר .
יום שישי ים פצצה מתארגן נרגע ונכנס למיים דגים יש חבל"ז מטייל בין הריפים מזהה מטרות יורה אין פגיעות שני סבידות במשקלים מכובדים מוצאות את עצמם על מערך הצלילה
לטובת איש יקר שהסכים לשמור לי על הציוד בזמן שצללתי. עד כאן עברו להם שלוש שעות של שיכרון חושים אין סופי .
איך כנראה לא אבין לעולם חגורת המשקולות נופלת בעומק 2.5 מטר מנסה להגיע לחגורה אין מצב מתחיל לשחזר את הקורס .ונזכר שקודם כול צריך רוגע נפשי נעזר במערך הצלילה "אבובה שלי" תמיד מנגן לי בראש מה שדן אומר אתה מסוגל. לוקח את המילים ומנסה שנית בכוחות כבירים מצליח להגיע ולהרים אותה .אני נמצא בערך 20 מטר מהחוף מתלף כמעט עד לסוף עם החגורה קשורה לאבובה "מערך צלילה " רק בעיה אחת קטנה אין עומק אני לא מסוגל יותר להרים את החגורה בערך עומק של 1.5 מטר הלחץ שוב מתחיל מבצע שוב מנוחה ונרגע .שני צוללים שהיו מטרים ספורים ממני עזרו לי בשלב הזה בירכתי אותם על מתן העזרה שהייתה כל כך נחוצה לי בשעה קשה זאת
כמובן שדרגתי את החגורה לפי הבנתי הדלה היתה בעיה עם האבזם שלא ננעל כמו שצריך .
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה