אני שוקל להקים קבוצת "מטושטשים אנונימיים", עקב העובדה שאני לא מצליח להיפטר מהאדים הללו. עד כה הפתרון הכי טוב שמצאתי היה לשטוף את העדשות עם שמפו לפני כל צלילה. כמה חבל שאני נזכר בזה כשאני מתנשם על המערך ופתאום לא רואה כלום.
נשמע דמיוני אבל תזכרו מי לימד אתכם:
חתיכת תפוח אדמה חתוכה ופצועה תגרום לעמילן להשתחרר (מין מיץ כזה צהבהב).
תשאירו את חתיכת תפוח האדמה במשך הלילה על העדשה ומבטיח לכם שהתופעה נגמרת.
לעמילן יש תכונה לספוח אליו שומנים, סידן ושאר ירקות...
תנסו להצמיד תפוח אדמה לרגל שלכם במשך הלילה ותראו מה קורה לרגל בבוקר (מכה קטנה והיא נשברת, דרך מעולה להוציא גימלים בצה"ל)...
תפו"א, קוקה קולה שמעתי הרבה דברים.
יש אנשים שמחזיקים את המסכה מעל מצית (אש) לכמה שניות. מספיק רחוק כדי לא לפגוע בגומי / סיליקון, אבל מספיק קרוב כדי להמיס את שכבת הסיליקה שמגינה על העדשה כשהמסיכה חדשה.
בשנה האחרונה פשוט שטפתי את המסיכה במים מתוקים (אחרי כל אימון) ובסבון ומים חמים (אחרי רצף ימי אימונים) וסקוטש ברייט מהעדינים ביותר כדי לא לשרוט. זה בהחלט עוזר להפטר גם מהסיליקה הראשונית וגם מחלבונים ושומן וכו'.
יש כמובן את הבקבוקונים עם הנוזל ANTIFOG. שלגביהם יש לנו תאוריה מצחיקה (שלא לפורום).
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה