פורסם: שבת, 31 מרץ, 2007 11:03 נושא ההודעה: איך ברח הדג !
נעדר- דג במשקל מוערך של 4 ק"ג העונה לשם גומבר.
הדג נראה לאחרונה משוטט להנאתו בטיול של שבת בבוקר במימי השכונה שבה הוא מתגורר, הידועה בשם סידני עלי.
סימנים מזהים- הדג בעל פרצוף כועס ובעל חור של חץ בגב.
כל היודע פרטים לגבי מקום הימצאו מבקש לפנות אלי בהקדם האפשרי.
פורסם: שלישי, 10 אפר', 2007 15:44 נושא ההודעה: Re: איך ברח הדג !
Sela כתב:
נעדר- דג במשקל מוערך של 4 ק"ג העונה לשם גומבר.
הדג נראה לאחרונה משוטט להנאתו בטיול של שבת בבוקר במימי השכונה שבה הוא מתגורר, הידועה בשם סידני עלי.
סימנים מזהים- הדג בעל פרצוף כועס ובעל חור של חץ בגב.
כל היודע פרטים לגבי מקום הימצאו מבקש לפנות אלי בהקדם האפשרי.
בדיעבד, האם אתה יכול לנתח את הגורמים שהביאו לבריחת הדג?
כן.
יריתי בו מטווח יחסית קרוב וכל החץ חדר אותו, כלומר הוא נשאר רק על החוט. כמו כן, הפגיעה הייתה בחלק העליון של הדג והיה נראה כאילו אין שם יותר מדי בשר.
ישר אחרי זה הצמדתי אותו אליי וידעתי שמספיק ניעור אחד קטן שלו והוא עלול לקרוע את עצמו, וזה מה שהיה באמת הוא הרביץ ניעור רציני בזמן שחיבקתי אותו והוא קרע את עצמו מהחוט וברח.
למדתי מזה לקח חשוב, ישר לתפוס בזימים ולהשתדל לא לירות בדגים מטווח אפס.
אני לא יודע אם הוא לא היה בורח אם הייתי תופס לו בזימים אבל בטוח הייתה לי אחיזה יותר איתנה.
כן.
יריתי בו מטווח יחסית קרוב וכל החץ חדר אותו, כלומר הוא נשאר רק על החוט. כמו כן, הפגיעה הייתה בחלק העליון של הדג והיה נראה כאילו אין שם יותר מדי בשר.
ישר אחרי זה הצמדתי אותו אליי וידעתי שמספיק ניעור אחד קטן שלו והוא עלול לקרוע את עצמו, וזה מה שהיה באמת הוא הרביץ ניעור רציני בזמן שחיבקתי אותו והוא קרע את עצמו מהחוט וברח.
למדתי מזה לקח חשוב, ישר לתפוס בזימים ולהשתדל לא לירות בדגים מטווח אפס.
אני לא יודע אם הוא לא היה בורח אם הייתי תופס לו בזימים אבל בטוח הייתה לי אחיזה יותר איתנה.
מה אתה אומר, הוא כבר היה בידיים שלך וברח
יש לגומברים את התכונה להביא ניעור אחרי שאתה בטוח שהוא כבר מת לגמרי ולהראות לך מאיפה משתין הדג.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה