פורסם: שישי, 02 אוק', 2009 18:25 נושא ההודעה: שאלות בנוגע ל"כחול עמוק" 2009
קודם כל אני מתרגש ומחכה כבר להיות שם, זו כבר השנה השנייה שלי וזו חוויה שאסור להפסיד .
שאלה ראשונה: האם תהיה אפשרות שהמקצים יהיו צמודים לקרקעית הים? כלומר, שמשקולות כל מקצה יהיו צמודות וכמעט יגעו בקרקע? אני לא כל כך מבין בפסיכולוגיית צלילה אבל מנסיון שלי(צלילה למטרות דייג, שנתיים) הרבה יותר קל (פסיכולוגית) להגיע לשיא יכולת הצלילה כשרואים את הקרקע ויש במה לגעת...
שאלה שנייה: האם תהיה אפשרות להשכיר סנפירים באירוע? לצערי נשברו לי הסנפירים לא מזמן
המון תודה
ונתראה בכחול העמוק
פורסם: ראשון, 04 אוק', 2009 8:45 נושא ההודעה: Re: שאלות בנוגע ל"כחול עמוק" 2009
ido.yoshkovitz כתב:
קודם כל אני מתרגש ומחכה כבר להיות שם, זו כבר השנה השנייה שלי וזו חוויה שאסור להפסיד .
שאלה ראשונה: האם תהיה אפשרות שהמקצים יהיו צמודים לקרקעית הים? כלומר, שמשקולות כל מקצה יהיו צמודות וכמעט יגעו בקרקע? אני לא כל כך מבין בפסיכולוגיית צלילה אבל מנסיון שלי(צלילה למטרות דייג, שנתיים) הרבה יותר קל (פסיכולוגית) להגיע לשיא יכולת הצלילה כשרואים את הקרקע ויש במה לגעת...
שאלה שנייה: האם תהיה אפשרות להשכיר סנפירים באירוע? לצערי נשברו לי הסנפירים לא מזמן
המון תודה
ונתראה בכחול העמוק
אני חולק על דעתך,
לטעמי אסור אסור לתלות יכולת אישית בגורמים סביבתיים (כמו הקרקע) זה עלול להיות מסוכן - ומה אם הקרקע נמצאת בעומק שאליו אתה לא יכול להגיע? הדרך להגיע ליכולת שיא היא דווקא על ידי התעלמות וביטול של הגורמים הסביבתיים - והקשבה לגוף - הוא יודע להתריע יפה מאד כשאתה מתקרב לגבול
על כל פנים, בגלל סידור המערכים (לוגיסטית) רק מערכים שנושקים ל-40 מטרים יהיו קרובים (יחסית) אל הקרקע. מגע בין הקרקע ומשקולת התחתית לא מתקיים אף פעם - זה עלול ליצור נזק לסביבה ולפגוע בשוניות האלמוגים על הקרקע.
סנפירים וציוד נוסף ניתן להשכיר במועדוני הצלילה השונים בעיר או לרכוש דרכינו במחיר מוזל במהלך ההפנינג.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה