פורסם: שלישי, 06 מרץ, 2007 22:36 נושא ההודעה: דן שאלה לי אליך!
דן שלום,
קוראים לי אור ואני בן 14 אני שואל את עצמי האם אתה מעביר קורסים של צלילה חופשית? עם כן אני מעוניין בקיץ לעבור קורס אני צולל כבר משנה שעברה ! אז אני רוצה לעבור קורס
הצטרף: 03 פבר' 2007 הודעות: 131 מיקום: גינת התמנונים, מתחת לפני הים
פורסם: רביעי, 07 מרץ, 2007 10:37 נושא ההודעה: Re: דן שאלה לי אליך!
SkOin כתב:
דן שלום,
קוראים לי אור ואני בן 14 אני שואל את עצמי האם אתה מעביר קורסים של צלילה חופשית? עם כן אני מעוניין בקיץ לעבור קורס אני צולל כבר משנה שעברה ! אז אני רוצה לעבור קורס
אור
אני יודע שדן לא מקבל בדרך כלל את מי שמתחת לגיל 16 לסדנאות (וגם זה באישור ההורים בלבד) מכל מיני סיבות, אם כך התשובה, לצערי, היא שלילית.
הצטרף: 03 פבר' 2007 הודעות: 131 מיקום: גינת התמנונים, מתחת לפני הים
פורסם: חמישי, 08 מרץ, 2007 9:43 נושא ההודעה:
בנוסף, אור,
הכניסה לאתר ולפורום מותנית בהיותך בן 18 ומעלה - האתר מכיל תכנים רבים אשר, אם אינם מובנים ומיושמים כראוי, עלולים לגרום לפציעה חמורה ואף גרוע מכך - למוות.
הבהרה
צלילה חופשית הינה ספורט רגוע, שליו ובטוח למדי אך אינו נטול סכנה לחלוטין, בהתאמה למצבו הגופני והנפשי של העוסק בו. הטקסטים והמאמרים באתר זה מיועדים להעשרת הידע בלבד ואין לראות בהם שום צורה של הדרכה. אנו מעודדים את אילו המעוניינים לעסוק בצלילה חופשית לעבור בדיקה של רופא צלילה מוסמך ולחפש את עזרתם של צוללים חופשיים מנוסים ומדריכי צלילה חופשית. I.F.A, החברים בה וכותבי המאמרים באתר זה אינם נוטלים שום אחריות לפציעה או מוות הנגרמים כתוצאה משימוש של אי אלו מאמרים ומידע הנמצאים באתר זה.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה