2 ארגזי חלב - קניתי במכולת והוא לקח לי 50 שקל לכל אחד
פנימית 14 - 50 שקל גם ( עברתי בכמה פנצ'ריות עד שמצאתי אחת שמוכרים בה פנימיות )
חבל לידיות וחבל 30 מטר לעומק - גם 50 שקלים
בקיצוררר... במידה ואף אחד לא עבד עליי בדרך (סיכוי גבוה שנפלתי חזק עם ארגזי החלב)
עלתה לי הכנת המצוף כ200 שקלים...
פורסם: שישי, 25 דצמ', 2009 9:38 נושא ההודעה:
AmitKush כתב:
אחחחחחחח איזה אחלה מצוף!!
מי שרוצה לדעת :
2 ארגזי חלב - קניתי במכולת והוא לקח לי 50 שקל לכל אחד
פנימית 14 - 50 שקל גם ( עברתי בכמה פנצ'ריות עד שמצאתי אחת שמוכרים בה פנימיות )
חבל לידיות וחבל 30 מטר לעומק - גם 50 שקלים
בקיצוררר... במידה ואף אחד לא עבד עליי בדרך (סיכוי גבוה שנפלתי חזק עם ארגזי החלב)
עלתה לי הכנת המצוף כ200 שקלים...
התמונות של הארגז שלי ושל אלירן..
את הארגזים ביקשנו מהפיצוציה בגדרה!
את החיתוך ביצענו עם ג'קסון ואז שייפנו איפה שצריך..
יצא פגז...
נראה מצוין.
כמה עצות מבעל ניסיון -
עידן ואלירן -
* שימו יותר אזיקונים, על כל ההיקף.
עמית -
* בתור ידיות - שים צינור השקייה עבה ולא חבל, כיוון שחבל גמיש מדי והקשיחות של הצינור תמנע מהיד שלך לפגוע במערך בכל פעם שיהיו קצת גלים.
* לגבי הארגזים - אני מקווה שקרטון חלב לא עולה שם 100 ש"ח....
יפה מאד, מצטרף להמלצות של אוהד.
כמו כן, 40 מטר חבל ב50 ש"ח נשמע לי מוזר, וזול מדי.
פעם עבדנו עם חבל 6מ"מ היום כדי שיהיה נוח אנחנו עובדים עם 8מ"מ מחיר למטר 5-6 ש"ח.
מערך ממוצע מגיע בין300- 400 ש"ח כולל משקולת תחתית.
אתן לך טיפ: הארגזים בחינם!!!
אני קניתי צינור בהום סנטר,של צנרת לגינה,אפור כזה לביוב נדמה לי שזה צול,אבל אני לא בטוח מה שמתאים לך לפי העין באורך של איזה 40 ס"מ.
קניתי עוד מכבר "טי" עם הברגה שמתאימה לצינור,חיברתי את ההברגה עם הרגל כלפי מעלה והעברתי אזיקונים בחלק הישר בגלל זה משתמשים במכבר "טי" =)
ואז פשוט מבריגים את הדגל,ובשביל דגל אדום השתמשתי בגאפה אדומה(איזולירבנד חבלה למתחילים) ויצרתי ריבוע.
לא משנה שהדגל לא צף במים...וכרגע הוא איפשהוא ליד הסט"יל,אז רצוי למלות אותו בקצף או לאטום אותו שיהיה אויר בפנים ככה הוא לא ישקע.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה