בירה?
ואני חשבתי שהוא שותה רק מים ואוכל קולורבי,צנון,גזר ושאר מיני ירקות
כדי להוסיף עוד כמה שניות.
אתה יודע שתופעת לוואי של כל הצמחוניים והטבעוניים האלה שלא אוכלים על האש אלא רק ירקות ושאר מרעין בישין הינה בגלל הוספת הכמה שניות האלה - אתה יודע מה החיסרון - ייצור גזים עצבנית - נראה לי שבגלל זה הוא אלוף בייצור חגורות משקולות - על מנת לאזן את כל הפעילות המוגברת.
בירה?
אתה יודע שתופעת לוואי של כל הצמחוניים והטבעוניים האלה שלא אוכלים על האש אלא רק ירקות ושאר מרעין בישין הינה בגלל הוספת הכמה שניות האלה - אתה יודע מה החיסרון - ייצור גזים עצבנית - נראה לי שבגלל זה הוא אלוף בייצור חגורות משקולות - על מנת לאזן את כל הפעילות המוגברת.
הרגתה אותי מצחוק.
תשמע לאחר שהוא עושה את היפוך הברווז,יכול להיות שהוא מפעיל מבערים במקום לטלף
וכך הוא מגיע לעומקים.
בירה?
הרגתה אותי מצחוק.
תשמע לאחר שהוא עושה את היפוך הברווז,יכול להיות שהוא מפעיל מבערים במקום לטלף
וכך הוא מגיע לעומקים.
אם תראה אותו יורד ועולה עם המונופין תבין על איזה מבערים מדובר
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה