|
מחבר |
הודעה |
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: רביעי, 27 דצמ', 2006 2:41 נושא ההודעה: שלום וברוכים הבאים לפורום ! |
|
|
ברוכים הבאים לפורום הישראלי לקידום צלילה חופשית.
כאן ניתן לפגוש צוללים חופשיים מכל רחבי הארץ, להתעדכן בפעילויות ולשאול את כל השאלות שלא היה לכם את מי לשאול
למי שרק מתחיל לעסוק בצלילה חופשית, מומלץ לקרוא בעיון את המאמרים במאגר המידע שלנו לפני ששואלים שאלות בפורום, כל המידע הבסיסי נמצא שם.
הרגישו חופשיים להציג את עצמכם בפני שאר חברי הפורום על ידי פרסום הודעה חדשה בפורום זה.
אני אתחיל, שמי דן, אני מדריך צלילה חופשית בעל הסמכה בין לאומית מטעם ארגון AIDA, מתגורר באילת וצולל כמעט כל יום - כל עוד מזג האוויר וגופי מאפשרים לי. התחלתי לעסוק בצלילה חופשית מתוך התעניינות בחי התת ימי ומהר מאד גיליתי שאני מתעניין ומגלה יותר ויותר על עצמי בזמן הצלילות. נעשיתי מודע יותר ויותר לעצמי בעקבות העיסוק החדש. למדתי את כוחה של שליטה מנטאלית - הפסקתי לעשן, התחלתי לעסוק בענפי ספורט נוספים בכדי להמשיך ולפתח את יכולת הצלילה, התחלתי לאכול בריא, למדתי לנשום ובכלל התחלתי לנהל סגנון חיים בריא ומאושר יותר.
הקמתי את I.F.A - הפורום לקידום צלילה חופשית בישראל במטרה לקדם את ענף הספורט המדהים (והלא כל כך מוכר בארצנו יש לומר) הזה על ידי מתן במה פתוחה לדיון בקהילה בנושאים הנוגעים בתחום ועל ידי הסברה והכוונה לבטיחות והתנהגות נכונה במים תוך שמירה על הסטאנדרטים הגבוהים בבטיחות וחינוך של ארגון AIDA הבין לאומי, בכדי שאחרים יוכלו להנות בבטחון מהעולם המדהים של צלילה בעצירת נשימה ולחוות את השינויים החיוביים הנובעים ישירות מתוך העיסוק בספורט זה.
אני מקווה שתהנו מהגלישה בפורום ובאתר!
דן.
נערך לאחרונה על-ידי דן זלגלר בתאריך רביעי, 23 יול', 2008 11:07, סך-הכל נערך 6 פעמים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: רביעי, 27 דצמ', 2006 2:41 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|