פורסם: ראשון, 26 ספט', 2010 16:18 נושא ההודעה: הדבקת סנפירים
לפני כמה שבועות קניתי סנפירי קפטן נמו משומשות,ראיתי שההדבקה בצד בין החלק של הנעל ללהב עצמו מתחילה להיפתח. עשיתי תיקון קטן עם סילוקון שחור אך אחרי כמה פעמים במים ההדבקה נפתחה. למישהו יש ניסיון עם הדבקות כאלה? יש דבק מומלץ? אשמח לעזרה. מישל
יש בחנויות של דברים לבית (ACE למשל) דבק שנקרא LOCTITE super GLUE UltraGel.
עולה כ-30ש"ח לשפורפרת קטנה.
יש גם את ה- Sikaflex, אבל שמעתי עליו תגובות פחות טובות...
נערך לאחרונה על-ידי roman-s בתאריך ראשון, 26 ספט', 2010 20:45, סך-הכל נערך פעם אחת
אני צריך להדביק את כל הדופן של הסנפיר כך ש30 ש"ח לבקבוק קטן יעלה לי כמו סנפיר חדש..
שאלה נוספת האים הדבק המדובר מתאים למילוי נפח קטן? כי יש חלל קטן בין הלהב לגומי.
חשבתי אולי סוג כלשהו של אפוקסי יתאים?
פורסם: שני, 27 ספט', 2010 13:38 נושא ההודעה:
מישל אורן כתב:
אני צריך להדביק את כל הדופן של הסנפיר כך ש30 ש"ח לבקבוק קטן יעלה לי כמו סנפיר חדש..
שאלה נוספת האים הדבק המדובר מתאים למילוי נפח קטן? כי יש חלל קטן בין הלהב לגומי.
חשבתי אולי סוג כלשהו של אפוקסי יתאים?
דופן??
הדופן אוחזת בסנפיר ללא הדבקה כלל!
אני לא בטוח שאנחנו מבינים אותך כמו שצריך - אם תוכל לצרף תמונה או שתיים של האיזור הבעייתי על הסנפיר, נוכל לייעץ לך ביתר קלות
באופן כללי,
אם אתה מדביק את הלהב (פיברגלאס\קרבון) לגומי, שייף היטב את האיזור שאותו אתה מתכנן להדביק בעזרת נייר שיוף 0, והשתמש בדבק 3 שניות (מוכר גם כ-דבק רקמות, או סופר-גלו) . דאג לפזר מספר טיפות של דבק באיזורים שנים של ההדבקה, כך היא תהיה חזקה יותר.
תמונה מצורפת
לדעתי בעיקרון החיבור היה בלי הדבקה אבל היות והוא יד שנייה ונרא שבעליו הקודמים פתח את החיבור בין הלהב לנעל כרגע נראה לי שדרושה הדבקה. אשמח לעצות.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה