פורסם: שלישי, 02 נוב', 2010 10:09 נושא ההודעה: Re: סנפירים
אורי כתב:
שלום אנשים הייתם ממליצים על סנפיר ist bliz? אמרו לי לי שאם הוא נישבר אז אי אפשר להחליף את הסנפיר עצמו וזה החיסרון היחיד שלו?מומלץ או לא?
מדובר בסנפיר גנרי מתוצרת טאיוואן, זהו "העתק" של סנפירים אחרים (או ליתר דיוק של סנפירי Cressi Gara). על אף העובדה שלא יצא לי לנסות אותו בעצמי במים, יצא לי להתקל בעיקר בחוות דעת לא כל כך מזהירות לגבי יעילותו של הסנפיר במים ממספר צוללים שרכשו אותו.
מצד שני, מה שמתאים מאד לצולל אחד - לא בהכרח מתאים לצולל אחר, ולכן אי אפשר באמת לסמוך על חוות הדעת של אף אחד - חוץ מאשר שלך. אם אתה מכיר מישהו שרכש את הסנפיר, בקש לנסות את הסנפיר במים לפני שאתה מבצע רכישה.
פורסם: שלישי, 02 נוב', 2010 10:43 נושא ההודעה: Re: סנפירים
דן זלגלר כתב:
מדובר בסנפיר גנרי מתוצרת טאיוואן, זהו "העתק" של סנפירים אחרים (או ליתר דיוק של סנפירי Cressi Gara). על אף העובדה שלא יצא לי לנסות אותו בעצמי במים, יצא לי להתקל בעיקר בחוות דעת לא כל כך מזהירות לגבי יעילותו של הסנפיר במים ממספר צוללים שרכשו אותו.
מצד שני, מה שמתאים מאד לצולל אחד - לא בהכרח מתאים לצולל אחר, ולכן אי אפשר באמת לסמוך על חוות הדעת של אף אחד - חוץ מאשר שלך. אם אתה מכיר מישהו שרכש את הסנפיר, בקש לנסות את הסנפיר במים לפני שאתה מבצע רכישה.
תודה על התשובה ולגביי:beuhat ocean legend לצולל חופשי מתחיל הוא יעשה את העבודה לעומקים עד 10-8 מטר? אני פשוט מתלבט בין שנייהם .
תודה דן
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה