פורסם: ראשון, 24 אוק', 2010 12:55 נושא ההודעה: בן זוג
שלום לכולם אני מאיזור הקריות ומחפש מישהוא לאימון לא עברתי קורס ועדיין אין לי ציוד זמן סטאטי שלי 45-58 שניות זה משתנה מפעם לפעם,אם יש מישהו שיכול לעזור תודיעו לי
פורסם: רביעי, 10 נוב', 2010 9:25 נושא ההודעה: בן זוג
אני מהקריות והולך לים באכזיב משום מה בשבת שהייתי בקושי החזקתי 30 שניות במים אני בלי קורס בנתיים ומנסה לצלול כל פעם שיש לי הזדמנות אני צריך יותר הדרכה ממשיהו שעבר קורס שיוכל לתת לי כלים טובים יותר בעצירת נשימה תחת המיים אם יש לך אפשרות ורצון אני אשמח לקבל מעט עזרה.
לגבי קורס כרגע זה כבד עליי כלכלי אבל בע"ה אני יעשה קורס.
יש לי חליפה קרייסי סאב 5.5 מ"מ מסכה שנורקל גרביים משקולות עם חגורה וסנפירים אני צריך לקבל היום של בושט.
לרוב, נוח לי לצלול בימי שישי. ברגע שתהיה תחזית טובה, אתה מוזמן לצור איתי קשר.
לגבי טיפים, ממליץ לעיין במאמרים על נשימה נכונה. ואל תתרגל עצירת נשימה מתחת למים לבד!
פורסם: שלישי, 16 נוב', 2010 22:01 נושא ההודעה: אהלן
אהלן, גם אני מהקריות.
אני בדיוק כמוך.
לא עברתי קורס אך מתכנן לעשות קורס עוד חודש וחצי/חודשיים{כרגע דחוק כלכלית עקב ההוצאות על הציוד}.
מעוניין להתחיל ללמוד מאפס את תורת הצלילה החופשית.{עד כה מעולם לא השתמשתי בסנפירים לשם שחיה/צלילה} ולכן מעוניין ללמוד לצעוד את הצעדים הראשונים עם עוד מישהו לשם הבטיחות{כעת אני לא חושב על צלילה לריפים עמוקים אלא כניסה בחוף חולי ורדוד לשם תרגול שחיה עם סנפירים וצלילה לעומקים רדודים ביותר {הווי אומר מטר/מטר וחצי}.
עד כה שחיתי קצת עם המסיכה והשנורקל בלבד והחוויה פשוט עצומה.
אשמח להצטרף אליך ביום שישי במידה ואתה מעונין.{שומר שבת}
הי אבינעם,
לצלול למטר וחצי עם סנפיפרים לעומק נשמע לי קצת בעיתי - רק הגובה שלך פלוס סנפירים יקח פי 2 יותר. אם אתה מתכוון לצלילה לאופק (דינאמי) עדיף כבר להצטרף לבריכה ים לא כל כך
נוח בשביל זה.
גם לך אגיד מה שכבר אמרתי. מחיר ציוד לא עולה פחות מקורס, אבל אחרי קורס אתה תוכל לקנות
ציוד באופן יותר נבון בהדרגה, ולהתאמן כבר עם כלים שלמדת. - זה עדיף מלקנות ציוד יקר מיד, וללמוד לפני קורס בהדרגה.
ודבר נוסף, אם אתה כבר מתעניין בנושא, תעיין במאמרים שנמצאים פה באתר. יש הרבה מידע,
ומאוד שימושי.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה