|
מחבר |
הודעה |
מני אוסי
חבר בקהילה
|
פורסם: שישי, 03 דצמ', 2010 9:35 נושא ההודעה: חלום רטוב כסוף שהתגשם... |
|
|
ידידיי היקרים שלום!
מה אגיד ומה אומר...חלום רטוב שלי התגשם..
ובכן,קץ טבעית ב5:30,שותה שתי כוסות תה עם דבש ולימון,מתארגן ויוצא.
6:30 בריף,העומק כ12 מטר,הראות בינונית,משכיב מארבים על החארף. כשעתיים של שיכרון חושים חלפו,עם הרבה סרגוסים,ארסים,כחילות,ביזרי...עולם ומלואו. בסביבות השעה 9,בעודי מתכונן לצלילה,מגיע ונעמד לידי קייאק,אני מרים את הראש ורואה את גראד היקר,איזו שמחה אני וגראד מחליפים כמה מילים,שנינו מיתוודים האחד בפני השני ש"די יבש כאן היום" ו"הראות לא משהו" וגראד ממשיך בדרכו עם שני חברים לכיוון החוף.
בעוד גראד והחברה מתרחקים,הגיעה סירת מנוע עם צוללי מיכלים זהו...חשבתי לעצמי...גם אני עכשיו צריך לצאת... ובכן,מתכונן לצלילה אחרונה להיום ויורד למטה..כאן התחיל הסרט
אני גולש לי למטה אט אט,נשכב על הסלע כשלהקת ארסים שמנים (יש את הסוג השמן יותר,הם גם יותר כהים)ששוחים להם באיטיות כ2 מטר ממני מימין לשמאל. לפתע,הם נסים כאילו ראו איזה מפלצת....ממתין בשקט ולאחר 4-5 שניות היא הופיעה: היא הגיחה מימין למעלה,הגדולה ביותר שראיתי עד כה,שוחה לה באיטיות ובוחנת אותי,עיניים גדולות מביטות בי בלהט,עשרות שיניים חדות עם פה פתוח למחצה,נטולת פחד או היסוס היא שוחה לכיווני כאילו אני עוד אחד מן הארסים שתיכף ינוס על נפשו...המחשבות הראשונות שחלפו במוחי הן על מקסים שאחת כזו קרעה לו את המונו...ועל מנדס,שאחת כזו לקחה לו את הרובה...ידעתי שעם אחת כזו,אין מקום לטעויות: זה או שאני יורה יריית שיתוק והיא שלי לנצח,או שאני יורה ירייה לא הכי טובה ובמקרה הטוב אקבל סקי מטורף שבסופו היא תקרע את עצמה ובמקרה הרע,היא תיקח לי את הרובה...
ובכן,מכוון טוב ויורה. יריית שיתוק לאזור אחורי הזימים בדיוק כמו שרציתי. אני בטיסה מטורפת אליה מנסה לתפוס אותה לפני שהיא צונחת,מגיע אליה אך היא כבדה מאד ואיני רוצה להתאמץ אחרי מארב ממושך אז נותן לה לצנוח ועולה להתאושש. כ3 דקות חלפו על פני המיים ואני יורד אליה באיטיות,ככל שאני מתקרב אני רואה שהיא בהמה רצינית...מחבק אותה חזק ועולה איתה לפני המיים... לוקח לי כמה דקות להבין מה נסגר...לאט לאט אני מבין שהתגשם לו חלום רטוב...מודה לאלוהים על הדג היפה ומנסה להעלות אותה על הקייאק אך ללא הצלחה...בחור נחמד אחד מהסירה ראה אותי ושמח לעזור,התקרבתי אליו עם הקייאק והוא משך אותה למעלה מהסירה שלו.
בדרכי לחוף אני בהיי מטורף,גראד והחברה עדיין שם,גם הם היו בהיי מטורף ...שלושתנו מצטלמים איתה בכל פוזה אפשרית,עדיין לא מאמינים מה שוכב לי על הקייאק...
אז...מה אגיד ומה אומר...חלום רטוב שלי התגשם...שיהיה לכולכם סופ"ש מקסים,שימרו על עצמכם,ושימרו על הים היפה הזה ושוכניו. מני
נערך לאחרונה על-ידי מני אוסי בתאריך שישי, 03 דצמ', 2010 9:39, סך-הכל נערך פעם אחת
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שישי, 03 דצמ', 2010 9:35 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|