- דק בקלה, חתוך לסטייקים, השאירו ראש ושאריות
- 2 בצלים קצוצים
- שום לפי הטעם, פרוס
- עגבניות קצוצות (משימורים)
- סוכר חום או דבש
- אפונה
- פלפל חריף גרוס
- מלח ופלפל שחור
- שמן זית
ההכנה:
חממו שמן זית במחבת עמוקה. הוסיפו את הבצל והשום. כשהבצל והשום מתרככים הוסיפו את העגבניות הקצוצות. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
בינתיים, הרתיחו את האפונה בסיר. הרתיחו בסיר נוסף את ראש הדג יחד עם השאריות.
הוסיפו מעט סוכר חום או דבש לרוטב העגבניות על מנת לבטל את החומציות של העגבניות. לאחר שהאפונים רתחו, סננו אותם והוסיפו לרוטב העגבניות. הוסיפו חלק מהמים שבהם בושל ראש הדג והשאריות אל רוטב העגבניות. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
לאחר שהטעמים של הרוטב התערבבו, הוסיפו את הסטייקים. כסו את המחבת ובשלו על אש נמוכה עד שהדג מוכן.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה