דירוג איכות להודעה זו 10.00 (מתוך 10) ע"י 1 מדרגים.
פורסם: חמישי, 13 דצמ', 2012 14:19 נושא ההודעה: שיאים ישראליים חדשים - FIM, CWT
ארבעה שיאים ישראליים בצלילה חופשית נשברו ושניים חדשים נקבעו במהלך תחרות ה-Vertical Blue שהתקיימה בחודש האחרון. את כל השיאים קבע הצולל החופשי הישראלי ירון חורי.
ירון, שהתחיל את דרכו בעולם הצלילה החופשית כתלמיד בקורס צלילה חופשית בביה"ס APNEA בשנת 2008 וממשיך לאתגר את עצמו ולקבוע שיאים חדשים בכל שנה מאז, צלל במהלך תחרות ה-Vertical Blue שהתקיימה בחודש האחרון לעומקים של:
משקל קבוע - 73 מ' (השיא הישראלי עד אותו רגע), 74 מ', 78 מ' ולבסוף קבע שיא ישראלי חדש בסגנון משקל קבוע בצלילה לעומק של 80 מ'.
בנוסף ירון צלל בסגנון העמקה חופשית לעומקים של: 78 מ' וקבע שיא ישראלי חדש בסגנון העמקה חופשית בצלילה לעומק של 81 מ'.
כמו כן, קבע ירון שיאים אישיים חדשים במהלך התחרות עם צלילה דינאמית למרחק של 150 מ', ועצירת נשימה סטאטית של 6 דקות ו-9 שניות.
ירון חורי על פני המים - לאחר צלילת השיא
ירון מספר על האימונים והתחרות בעיצומה; "... אני נהנה מה"אקשן" כאן ב-Vertical Blue. אנחנו כבר מתקרבים לסיום התחרות כשלפנינו עוד שני ימי צלילה אחרונים. מתחרים רבים דוחפים את עצמם כעת אל הקצה ומתחילים להראות סימנים של עייפות מצטברת וחומצת חלב בשרירים.
אני מרוצה מהתוצאות שלי, לפני שהגעתי לתחרות רוב הצלילות שלי היו באיזור ה-60 מטרים. השקעתי הרבה מאמץ באימונים כאן לפני התחרות אך עדיין לא הגעתי לאן שרציתי. כל זה השתנה ביום התחרות הראשון - אחרי שהתאמנתי על טכניקה חדשה להשוואת לחצים הצלחתי לקבוע שיא אישי חדש בצלילה הראשונה בתחרות. לאחר מכן הסתבר לי שהשיא האישי שלי הינו למעשה גם שיא ישראלי לאומי!
מאז הצלילה הראשונה המשכתי בצלילות לעומקים שהיו חדשים עבורי והצלחתי לשבור 4 שיאים ישראלים לאומיים עוקבים.
אני נשאר מרוכז בשני ימי הצלילה הנותרים בתחרות - אשתדל לתת את כל מה שאפשר. בכל מקרה ובלי קשר לתוצאות היה לי חודש נהדר של אימונים כאן ב-Vertical Blue ואחרי מנוחה ארוכה בארץ אני מתכוון להתחיל בהכנות לעונה הבאה ולעבוד על נקודות התורפה שלי ועל שיפור היכולת שלי באופן כללי כהכנה לאליפות העולם ליחידים שתתקיים בקלמטה, יוון."
פורסם: שלישי, 25 מרץ, 2025 7:18 נושא ההודעה: Buy Medicine Over The Counter ImperialMeds
ImperialMeds was established in 2018 and deals with the supply of FDA approved products that are used in the management of body pain and erectile dysfunction. Our aim is to provide specialty health care service and we are based in India. Therefore, we have compiled a team of people who are conversant with these fields.שם העמוד
Cenforce 200 operates as an advanced medical solution that helps men with critical Erectile Dysfunction (ED). The class-leading amount of 200 Sildenafil Citrate allows this medication to enhance blood flow to the penis thus enabling a firm penile erection in men.Cenforce 200
Cenforce 100 is a quality energetic formula with both physical and chemical features for erectile dysfunction. It has Sildenafil Citrate as its major component in the dose of 100 mg that works as an efficient PDE5 inhibitor.Cenforce 100
The effective treatment of erectile dysfunction succeeds with Cenforce 120. Sildenafil Citrate 120 mg constitutes this product which helps redirect increased blood flow towards the male erectile tissue.Cenforce 120
פורסם: שלישי, 25 מרץ, 2025 7:22 נושא ההודעה: Cenforce Professional 100 Mg
Cenforce Professional 100 is meant for sublingual medication in the context of erectile dysfunction (ED) treatment. Produced by Centurion Laboratories, this drug includes a primary ingredient called Sildenafil Citrate 100mg which works as PDE5 preventer and increases blood flow to the penile zone allowing to achieve lasting and rigid erection during intercourse.Cenforce Professional 100
Vidalista 20 is a renowned medication for individuals experiencing erectile dysfunction in this present era. Its core component is Tadalafil 20 mg which is accredited by the Food and Drug Administration and scientifically effective.Vidalista 20
Vidalista 80 is an extraordinary Tadalafil product to use only in situations if the man experiences uncompromising erectile dysfunction. They formulate it with Tadalafil, an active ingredient that inhibits PDE5 receptors and helps ensure proper blood flow to the pelvic region, resulting in a firm erection.Vidalista 80
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה