לפני כחודשיים שלוש הייתי עם הבת שלי אצל מומחה ילדים לאלרגיות, הבחור מתקרב ל- 80. מסתבר שהוא היה צולל לדייג בין הראשונים בארץ והיה בונה את הרובים שלו לבד !! בקיצור אמרתי לו שיש לי בעיה לפעמים שנסתמת לי האוזן ולא מצליח לפמפם אז הוא נתן לי מעין משאף/טיפות לאף. השתמשתי בו כמה פעמים, זה לא פתר את הבעיה אבל הקל קצת.
אחרי שקראתי את המאמר הזה ואחרי ששמעתי מה יש לאבידג לאמר על זה כבר לא משתמש בזה אלא שותה הרבה מים - וזה עוזר יותר.
עד שפרסמתם את המאמר הזה
לפני כחודשיים שלוש הייתי עם הבת שלי אצל מומחה ילדים לאלרגיות, הבחור מתקרב ל- 80. מסתבר שהוא היה צולל לדייג בין הראשונים בארץ והיה בונה את הרובים שלו לבד !! בקיצור אמרתי לו שיש לי בעיה לפעמים שנסתמת לי האוזן ולא מצליח לפמפם אז הוא נתן לי מעין משאף/טיפות לאף. השתמשתי בו כמה פעמים, זה לא פתר את הבעיה אבל הקל קצת.
אחרי שקראתי את המאמר הזה ואחרי ששמעתי מה יש לאבידג לאמר על זה כבר לא משתמש בזה אלא שותה הרבה מים - וזה עוזר יותר.
עד שפרסמתם את המאמר הזה
עד שפרסמתם את המאמר הזה
למה עד שפוסם המאמר?
כי הבנתי את הנזק ש"תרופות הפלא" האלה עלולות לגרום. אם לא חייב - למה להשתמש? שתיית הרבה מים יום לפני צלילה ובמהלכה עזרו לי הרבה יותר.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה