"סינופד"לא מייבש את הריריות באף, בסינוסים ובתעלות.סינופד זה להורדת דלקת. מה שמיבש זה מוקוסולבן. רק שפה בארץ יש לו שם אחר. יש שתי תרופות לזה. האחת -לא זכור לי שמה, אמרו לי שלא מומלת אלא אם ממש מוצפים בליחה.
השניה Loratadine, תכשיר אנטיהיסטמיני לטיפול במצבי אלרגיה. כן, זו אלרגיה. כשלגוף יש הפרשות - יש לזה שתי סיבות: 1. להוציא "זבל" מהגוף. 2. להגן על האזור (בו ההפרשה) ממשהו.
השיטה להימנע מליחה (mucous) היא להמעיט בשתיית חלב (יש שם לקטוז) ולהמעיט במוצרים שמקורם בחיטה (שיש בה מספיק גלוטן שהוא דבק טבעי).
פתרון נקודתי אפשרי: להטות (לא לסובב) את הראש לצד הנגדי לאוזן שתקועה - כלומר למתוח את הצוואר בצד של האוזן התקועה. זה לפעמים משחרר את התעלה.
יש עוד טיפים כלליים שיכולים להשפיע על התעלות במשך הצלילה:
לפמפם על פני המים לפני הברווז, לפמפם בתדירות מאוד גבוהה (אפילו שלוש פעמים על כל מטר ירידה, אם זה מה שנדרש) - למרות שהבעיה שלך היא בעליה, יתכן והיא נוצרת עקב לחץ על התעלות בירידה.
פוזיציה של הראש - אולי אתה מסתכל על פני המים כשאתה עולה? הראש צריך להיות מאוזן - למרות שיש כאלו שזה עוזר להם להסתכל לכיוון הרגליים.
יכול להיות שאתה שואף אויר דרך האף מהמסיכה בזמן העליה? אולי תנסה בלי?
נא לדווח אם הבעיה נפתרת.
בהצלחה.
לי הייתה את אותה הבעיה אבל לא נעזרתי בכוס מלח וכמו שהאחרים אמרו, אני לא שולל את מה שהם אמרו ממש לא פשוט שיטה קלה עוד יותר היא לפני צלילה תעזר במי המלח של הים הגירוי של המלח שנמצא במים הוא במינון שאתה צריך וזה בהחלט יעזור לך להוציא את הגודש!
לי הייתה את אותה הבעיה אבל לא נעזרתי בכוס מלח וכמו שהאחרים אמרו, אני לא שולל את מה שהם אמרו ממש לא פשוט שיטה קלה עוד יותר היא לפני צלילה תעזר במי המלח של הים הגירוי של המלח שנמצא במים הוא במינון שאתה צריך וזה בהחלט יעזור לך להוציא את הגודש!
בהצלחה ותהנה משאר הצלילות
טעות...
מי הים מלוחים יותר...
מה שיגרום לגירוי-יתר.
מה עוד שבהם יש לא מעט אורגניזמים ושאר מרעין בישין,
שאתה לא רוצה שיתקעו לך איפשהו בסינוסים ויגרמו לזיהומים.
מעבר לכך, שטיפת סינוסים הינה טיפול מונע, כאשר מבצעים אחת-פעמיים ליום.
טיפול מנע ולא לטיפול נקודתי, כמו שאתה מתכוון.
_________________ ...The Only Constant is Change...
בהצלחה ותהנה משאר הצלילות
טעות...
מי הים מלוחים יותר...
מה שיגרום לגירוי-יתר.
מה עוד שבהם יש לא מעט אורגניזמים ושאר מרעין בישין,
שאתה לא רוצה שיתקעו לך איפשהו בסינוסים ויגרמו לזיהומים.
מעבר לכך, שטיפת סינוסים הינה טיפול מונע, כאשר מבצעים אחת-פעמיים ליום.
טיפול מנע ולא לטיפול נקודתי, כמו שאתה מתכוון.
לי בדרך כלל אין בעיות פימפום, אתמול בצלילות דיג בעומק של 8 מטר , אחת האוזניים פתאום התחילה לעשות בעיות , הרגשתי שיש שם איזה סתימה קטנה . אולי הייתי מצליח לפמם עד 8 מטר - אבל אני פוחד מאוזן הפוכה .
נרגעים ומבצעים צילות יויו רדודת עם הזזות ראש ולסת . לאחר כ 15 דקות הבעיה נפתרה , ממש הרגשתי איך הלחץ השתחרר מהאוזן .
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה