|
מחבר |
הודעה |
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: ראשון, 18 אוק', 2009 19:08 נושא ההודעה: הפנינג צלילה חופשית - כחול עמוק 2009 - סיכום |
|
|
תם לו ונשלם עוד הפנינג כחול עמוק, השלישי במספר, שהתקיים גם הפעם בחוף המגדלור שבאילת.
הכל התחיל ביום שישי בבוקר – מוקדם בבוקר , כשצוות האירוע הגיע לחוף, במקום חיכו כבר חלק מהמשתתפים, התארגנות מהירה – ויוצאים לדרך.
את פניהם של המשתתפים קיבלו אינה ואירית שדאגו שכל אחד יקבל את חולצת האירוע (תודה רבה לגידי על העיצוב) ויידעו את המשתתפים במידע חשוב לגבי היום.
לאחר הגעת כל המשתתפים, שיחה קצרה והסבר על היום, התחלנו בפעילות.
(אני מוכרח לציין שעשינו כמה ניסויים נועזים משהו מבחינת תכני הערך המוסף באירוע השנה, היינו חייבים לעשות אותם מתישהו - על כל פנים תודה לכולם על הסבלנות המשוב והביקורת, מסקנות הוסקו, לקחים הופקו ו..... חכו חכו שנה הבאה....)
השנה הגיע אלינו מדריך הקונג-פו שחר מקייטן, והדגים בפנינו מתיחות שונות לחיזוק והארכת השרירים, חלקן בתנוחות מוכרות
וחלקן קצת פחות קונבנציונליות ...
את שחר ליוותה רחל עטיה, שהעבירה סדנאות בדימיון מודרך לפני הכניסה למים
וקדימה אל הכחול! על מערכי הצלילה החופשית הופקד השנה אוהד הראל שכיהן כצ'יף הבטיחות של האירוע, יחד עם יובל יעקובי, בועז מרקל, עדן דטאוקר וניר פוקס שהיוו את צוות הבטיחות ודאגו שהפעילות במים תתנהל בצורה בטוחה ומבוקרת וסיפקו טיפים ועצות לשיפור לצוללים על המערכים.
כל התמונות מהאירוע זמינות כעת לצפיה והורדה בגלריית התמונות באתר:
הפנינג כחול עמוק 2009 - תמונות
בין הצלילות, סיפקה לנו שרי צירין עיסויים ספורטיביים ומפנקים - לא מאמינים? - פשוט תסתכלו על הפנים של עידו על מיטת המסאג'ים
את יום הצלילות הראשון קינחנו בארוחת ערב מפנקת שהוכנה עבורינו על ידי צוות המגדלור
ארוחת הערב לוותה בהרצאה מפי הילה גליק, שלמען האמת נדמה כי התרגשה מאיתנו יותר ממה שאנחנו ממנה
כשהגענו אל החוף ביום השני, גילינו את רוב המשתתפים כבר ערניים ולאחר טבילת בוקר ואת גיא, עידו ואיתן, שלישיית הג'וקרים של האירוע , מתפקדים על גזיית שדה ומחבת - מגישים ארוחת בוקר מפנקת לכולם
את ארוחת הבוקר ליוותה הרצאה מעניינת בנושא בטיחות בצלילה חופשית מפי מדריך הצלילה החופשית גד לוי - שהגיע לאירוע יחד עם מהדורה מוגבלת של קליפסים לאף מבית Paradisia
בסיום יום הצלילות השני, מי שגר רחוק נאלץ לעזוב מוקדם, ומי שנשאר, קינח את היום בערוחת ערב משותפת וספונטנית בברביס. נדמה לי שהבהלנו אותם, אגב, לא כל יום מגיעה קבוצה של צוללים רעבים שמאכלסת שני שולחנות ארוכים מבלי להזמין מקום מראש
לצפיה בכל התמונות מהאירוע בגלריית התמונות באתר:
חברים,
אני מקווה שכולם נהנו מהאירוע השנה, אני יודע שהצוות ואני נהנינו מאד. הדבר הגדול באירוע השנה, בעיניי, היה שבירת הדיסטאנס בין הצוללים, לא עוד חבורות חבורות, סוף סוף הצלחנו, כמו שיובל הולצמן אומר; "להוציא את הפלצנות מהצלילה החופשית". השנה ההפנינג היווה פלטפורמה נהדרת ליצירת קשרים חדשים עם עוד "משוגעים לדבר" וקרקע פוריה ללמוד מכל אחד ואחד - וזהו למעשה, החזון המקורי שבגללו ובזכותו התחלנו בהפקת אירועי "כחול עמוק" מלכתחילה.
עוד דבר שאני מוכרח לציין לחיוב, השנה, לראשונה, ראינו ייצוג משמעותי של המין היפה באירוע, אירית הפסיקה להרגיש בודדה במערכה , זהו כמובן סימן טוב, שהתחום הולך ומתרחב לקהלי יעד חדשים (וחשובים! ).
כאמור, עשינו כמה ניסויים נועזים משהו מבחינת תכני הערך המוסף באירוע השנה, היינו חייבים לעשות אותם מתישהו - על כל פנים תודה לכולם על הסבלנות המשוב והביקורת, מסקנות הוסקו, לקחים הופקו ו..... חכו חכו שנה הבאה...
אני רוצה להודות לכל מי שהגיע והשתתף, זה לא היה אותו דבר בלעדיכם, ותודה מיוחדת לכל צוות ההפקה; צוות הבטיחות, אוהד הראל, ניר פוקס, יובל יעקובי, עדן דטאוקר ובועז מרקל. צוות הצילום, יונתן צור וגידי גולן. צוות היבשה, אינה קובובסקי (פוקס?) ואירית אלטנסי. לגד לוי על ההרצאה המרתקת, למאי גולדשלאגר שהגיע כל הדרך מדוגית כדי לעזור ולייעץ בכל הנוגע לציוד, וכמובן לשרי צירין על המסאג'ים המפנקים ולשאר מפעילי הסדנאות באירוע.
תודה מיוחדת לנותני החסות לאירוע, חנות הצלילה המובילה בישראל - דוגית, חברת Mares, ובית הספר APNEA לצלילה חופשית.
תודה לכם! איתכם, בשבילכם ובזכותכם האירוע חוזר, מתקיים ומשתפר בכל שנה.
דן.
לצפיה בכל התמונות מהאירוע בגלריית התמונות באתר:
נערך לאחרונה על-ידי דן זלגלר בתאריך שלישי, 27 אוק', 2009 12:21, סך-הכל נערך 12 פעמים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: ראשון, 18 אוק', 2009 19:08 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|