|
מחבר |
הודעה |
ירדןכהן
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שני, 14 יונ', 2010 15:54 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
blue
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
פורסם: שני, 14 יונ', 2010 16:20 נושא ההודעה: |
|
|
מקומות לצלילה בדרום ומרכז אמריקה...מממממ... נראה לי יש איזה ריף או 2.
אין יותר מדי רק המקומות הכי טובים בעולם...
עכשיו ברצינות, תלוי מה מחפשים וכמה את מוכנה להשקיע מבחינת כסף וזמן, אבל בסדר יורד: איי גלפגוס - אולי אתר הצלילה מספר 1 בעולם (שלי זה בטוח מספר 1) החסרון יקר ורחוק מכל מקום אחר, מה רואים? דברים גדולים- כרישים לוייתינים,טונות כלבי ים דולפינים מה לא?
האי קוקוס - יציאה מקוסטה ריקה, גם אי מטורף, רחוק מכל מקום ויקר אבל נצא אי שם בפסגת הצלילה העולמית, לא רחוק מגלפגוס
האי מאלפלו - כנ"ל
האתרים הנ"ל נמצאים בצד בפסיפי של דרום אמריקה, יש כמובן את הצד הקאריבי - הכי טוב יתכן בליז, כולל את החור הכחול של בליז ושוניות שנחשבות סוף הדרך, אתרי צלילה קולומביאנים ב2 הצדדים, קאריבי ופסיפי, בקיצור אני די משוחד לכיוון הצד הפסיפי כי אני מטורף על דגים ויונקים גדולים, פחות ריפים טרופיים, אז לי הנושא ברור.
השאלה שלך מאד כללית ואם תרצי יותר עזרה תצטרכי למקד: כמה זמן יש לך? איפה? מה את מחפשת? כמה המסלול שלך גמיש? באיזה עונה בדיוק? מה הרמה שלך בצלילה? כמה את מנוסה? האם יש לך נסיון בצלילה בים (אילת זה לא ממש ים)? האם את מחפשת חוף נחמד שמש מסיבות וקוקטיילים ואולי "על הדרך" לצלול, או מחפשת צלילה "הארד קור" 4 צלילות ביום, לאכול לשתות ולנשום צלילה?
קיצר, מיקוד מיקוד מיקוד
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
יאן
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
ירדןכהן
חבר בקהילה
|
פורסם: שלישי, 22 יונ', 2010 10:10 נושא ההודעה: |
|
|
blue כתב: | מקומות לצלילה בדרום ומרכז אמריקה...מממממ... נראה לי יש איזה ריף או 2.
אין יותר מדי רק המקומות הכי טובים בעולם...
עכשיו ברצינות, תלוי מה מחפשים וכמה את מוכנה להשקיע מבחינת כסף וזמן, אבל בסדר יורד: איי גלפגוס - אולי אתר הצלילה מספר 1 בעולם (שלי זה בטוח מספר 1) החסרון יקר ורחוק מכל מקום אחר, מה רואים? דברים גדולים- כרישים לוייתינים,טונות כלבי ים דולפינים מה לא?
האי קוקוס - יציאה מקוסטה ריקה, גם אי מטורף, רחוק מכל מקום ויקר אבל נצא אי שם בפסגת הצלילה העולמית, לא רחוק מגלפגוס
האי מאלפלו - כנ"ל
האתרים הנ"ל נמצאים בצד בפסיפי של דרום אמריקה, יש כמובן את הצד הקאריבי - הכי טוב יתכן בליז, כולל את החור הכחול של בליז ושוניות שנחשבות סוף הדרך, אתרי צלילה קולומביאנים ב2 הצדדים, קאריבי ופסיפי, בקיצור אני די משוחד לכיוון הצד הפסיפי כי אני מטורף על דגים ויונקים גדולים, פחות ריפים טרופיים, אז לי הנושא ברור.
השאלה שלך מאד כללית ואם תרצי יותר עזרה תצטרכי למקד: כמה זמן יש לך? איפה? מה את מחפשת? כמה המסלול שלך גמיש? באיזה עונה בדיוק? מה הרמה שלך בצלילה? כמה את מנוסה? האם יש לך נסיון בצלילה בים (אילת זה לא ממש ים)? האם את מחפשת חוף נחמד שמש מסיבות וקוקטיילים ואולי "על הדרך" לצלול, או מחפשת צלילה "הארד קור" 4 צלילות ביום, לאכול לשתות ולנשום צלילה?
קיצר, מיקוד מיקוד מיקוד |
איזה אושר חח
הכרטיס שלי פתוח, אין לי תאריך חזרה. אני בפרו החל מאמצע אוגוסט. מסלול מאוד גמיש, לא תיכננתי ממש יותר מידי.
בצלילות סקובה אני עוזרת מדריך, יש הרבה נסיון. חופשיות אני ברמה של מתחילה
נסיון בצלילה בים חוץ מאילת וסיני אין עדיין לצערי.
וכמובן מחפשת צלילות הארדקור. זה אחד העיקרים בטיול הזה.
תודה רבה לך!
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
blue
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
|
חזרה למעלה