|
|
מחבר |
הודעה |
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
פורסם: שבת, 31 יול', 2010 20:57 נושא ההודעה: Re: מערך הצלילה שלי בקרוב במיים... |
|
|
מני אוסי כתב: | שלום לכולם ,
מה אתם אומרים על ידיות אחיזה מחבל 8 מ"מ? השחלתי דרך החורים של הארגז,כמו שאוהד הציע לעשות עם צינור,יעבוד או לא? מחר הולך לקנות עוד אזיקונים,חבל וקרבינות. אשמח לקבל ביקורת לגבי המערך והצעות כל שהן. |
היי מני,
במערך הקודם שלי היו ידיות חבלים, ויש לזה שני מינוסים -
1. זה פחות עבה מצינור השקיה, מה שהפך את זה (לפחות בעיניי) לפחות נוח לאחיזה.
2. זה רך וגמיש מדי, ז"א כאשר הים מעט גלי - כף היד שאוחזת בידית נחבטת בארגז, מה שלא קורה עם ידית צינור באורך הנכון (לא ארוכה מדי). תקרא לזה פינוק - אבל זה פחות נעים...
אגב, אם אתה מעביר צינור השקיה - תעשה כמו שיאן הציעה - ותחבר אותו עם אזיקונים מתחת למערך, ולא ע"י השחלה כמו של החבל (הוא פשוט לא יעבור בחורים האלה).
חוץ מזה הארגזים נראים טוב, אני ממליץ בחום להוסיף עוד אזיקונים על כל ההיקף, לחזק את האחיזה בין שני החלקים.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שבת, 31 יול', 2010 20:57 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
יאן
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
מני אוסי
חבר בקהילה
|
פורסם: שבת, 31 יול', 2010 22:45 נושא ההודעה: Re: מערך הצלילה שלי בקרוב במיים... |
|
|
ohadh כתב: | היי מני,
במערך הקודם שלי היו ידיות חבלים, ויש לזה שני מינוסים -
1. זה פחות עבה מצינור השקיה, מה שהפך את זה (לפחות בעיניי) לפחות נוח לאחיזה.
2. זה רך וגמיש מדי, ז"א כאשר הים מעט גלי - כף היד שאוחזת בידית נחבטת בארגז, מה שלא קורה עם ידית צינור באורך הנכון (לא ארוכה מדי). תקרא לזה פינוק - אבל זה פחות נעים...
אגב, אם אתה מעביר צינור השקיה - תעשה כמו שיאן הציעה - ותחבר אותו עם אזיקונים מתחת למערך, ולא ע"י השחלה כמו של החבל (הוא פשוט לא יעבור בחורים האלה).
חוץ מזה הארגזים נראים טוב, אני ממליץ בחום להוסיף עוד אזיקונים על כל ההיקף, לחזק את האחיזה בין שני החלקים. | היי אוהד,המינוסים שהזכרת הגיוניים ביותר. אעשה את מה שיאן הציע. מחר אקנה ואחבר אזיקונים נוספים.
מה לגבי החבל? האם ישנו סוג מסויים של חבל שעדיף לקנות? ואיזה אורך? תודה מראש,מני.
נערך לאחרונה על-ידי מני אוסי בתאריך שבת, 31 יול', 2010 22:55, סך-הכל נערך פעם אחת
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
מני אוסי
חבר בקהילה
|
פורסם: שבת, 31 יול', 2010 22:54 נושא ההודעה: |
|
|
יאן כתב: | הי מני, כפי שאוהד ציין, תוסיף עוד אזיקונים זה יחזק את המערך גם ככה יש סיכוי לא קטן שעם הזמן ישבר במקומות החלשים עקב החיתוך של הפינות. מאוד חשוב להקטנת הסיכוי לשבירה של המערך לבחור את הגודל המתאים של הפנימית, אם יהיה קטן מידי יפעיל לחץ ואם הזמן ישבור את המערך גם אם זה לא נראה בהתחלה שיש לחץ חזק מידי. דבר נוסף , חתוך את האזיקונים במקסימום שאתה יכול אל תשאיר אפילו לא מילמטר אחד, כל בליטה הכי קטנה של שארית האזיקון יכול בקלות לפצוע אותך או את החליפה. ניתן להמנע משבירה של המערך אם לא מנסרים את הפינות ומצמידים את הארגז לפנימית בעזרת חבלים דקים,ככה הארגז אינו קורס פנימה...
סה"כ המערך נראה טוב מאוד. | יאן מחר יטופל עניין האזיקונים,קניתי פנימית 13,האם זה בסדר לדעתך? באיזה חוט השתמשת כדי להצמיד את הארגז לפנימית? נראה פגז! דרך אגב,האם גם אצלי צריך להצמיד את הארגז לפנימית?
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
יאן
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
יאן
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
מני אוסי
חבר בקהילה
|
פורסם: שבת, 31 יול', 2010 23:32 נושא ההודעה: |
|
|
...דיגדג לי באצבעות לסגור את עניין הצינור הערב..אז יצאתי לחצר ו"קיצרתי" את צינור ההשקייה שלי במטר אחד. נכנסתי הביתה,ניסיתי להשחיל אותו אך ללא הצלחה. הבחנתי שיש בארגז חלקים דקים מאוזנים שאין להם יותר מדי חשיבות. ניסרתי ב8 מקומות והשחלתי את הצינור אחרי שחיממתי אותו קצת במיים חמים. מה דעתכם?
תיאור: |
|
משקל: |
86.98
KB |
צפיות: |
1207 |
|
תיאור: |
|
משקל: |
150.11
KB |
צפיות: |
1181 |
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
אורי
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
מני אוסי
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה
|
|
|