פנימית 13 זה בדיוק מה שאתה צריך. לגבי הידיות - עד עכשיו תמיד שמנו ידית על כל דופן של הארגז, אתה מיקמת אותן דווקא בפינות. לא יודע מה עדיף. הכי טוב שפשוט תתנסה ומקסימום תשנה את המיקום.
לגבי החבל - אמנם 10 מ"מ יותר נוח לאחיזה כמו שיאן ציין, אבל כשמדובר בכמה עשרות מטרים של חבל - הוא יתפוס הרבה יותר מקום בארגז, כך שזה בעצם השיקול.
אוהד ויאן תודה ...החלטתי ללכת על חבל 8 מ"מ כדי לחסוך במקום. ובכן,כמה מטרים של חבל 8 מ"מ אתם ממליצים לי לקנות? כלומר,כמה חבל אני צריך כדי שיספיק לי לצלילות עומק ועדיין לא יגמור לי את כל המקום בארגז?
אוהד ויאן תודה ...החלטתי ללכת על חבל 8 מ"מ כדי לחסוך במקום. ובכן,כמה מטרים של חבל 8 מ"מ אתם ממליצים לי לקנות? כלומר,כמה חבל אני צריך כדי שיספיק לי לצלילות עומק ועדיין לא יגמור לי את כל המקום בארגז?
לאיזה עומקים אתה צולל? כמה זמן אתה כבר צולל? איפה אתה מתכוון לצלול?
אם אתה בתחילת הדרך וצולל ל 15מ' כנראה יהיה לך קצב התקדמות מהיר אם תתאמן ברצינות, ואז אתה צריך יותר מהעומק המקסימלי+15, אם אתה כבר צולל ל 30-40 מ' אז אתה יודע שלא תוכל לצלול בצורה בטוחה עמוק מ 50' מהמערך שלך... אני ממליץ לך לקנות חבל 50 מ' ולהשתמש בעודף (בהנחה שאתה צולל רדוד מ 40) של 10 מ' לפחות, להיקשר למצוף.
ככה אין לך עודף חבל על המערך ואתה לא מוגבל באורך החבל, ולא תצטרך לקנות חבל חדש כל חצי שנה...
אם אתה צולל רק בים תיכון, אתה צריך הרבה פחות...
לאיזה עומקים אתה צולל? כמה זמן אתה כבר צולל? איפה אתה מתכוון לצלול?
אם אתה בתחילת הדרך וצולל ל 15מ' כנראה יהיה לך קצב התקדמות מהיר אם תתאמן ברצינות, ואז אתה צריך יותר מהעומק המקסימלי+15, אם אתה כבר צולל ל 30-40 מ' אז אתה יודע שלא תוכל לצלול בצורה בטוחה עמוק מ 50' מהמערך שלך... אני ממליץ לך לקנות חבל 50 מ' ולהשתמש בעודף (בהנחה שאתה צולל רדוד מ 40) של 10 מ' לפחות, להיקשר למצוף.
ככה אין לך עודף חבל על המערך ואתה לא מוגבל באורך החבל, ולא תצטרך לקנות חבל חדש כל חצי שנה...
אם אתה צולל רק בים תיכון, אתה צריך הרבה פחות...
אני צולל כבר כשנתיים וחצי,מתכוון לצלול באילת. צללתי ל35 מטר. איני מתכוון להעמיק יותר מדי,כך ש50 מטר נראה לי די סביר,תודה רבה איש
שלום ידידיי היקרים,
אני בשלב הסופי של בניית המערך,שאלות:
1.לאן לחבר את החבל? ואיך? ע"י לולאה? קשר מיוחד?
2.איך לעצור את הדיסקית שלמטה? ע"י קשר?
3.לאן לחבר את המשקולת?
אשמח אם מישהו יוכל לתת גם תמונה.
תודה מראש,מני.
שלום ידידיי היקרים,
אני בשלב הסופי של בניית המערך,שאלות:
1.לאן לחבר את החבל? ואיך? ע"י לולאה? קשר מיוחד?
2.איך לעצור את הדיסקית שלמטה? ע"י קשר?
3.לאן לחבר את המשקולת?
אשמח אם מישהו יוכל לתת גם תמונה.
תודה מראש,מני.
1. את החבל אתה מחבר באמצעות קרבינה שאתה תולה על הטבעת שמתחת לארגז, באמצעות לולאה פשוטה / קשר, אחרי שהורדת חבל עם משקולת לעומק הרצוי. (תזכיר לי כשניפגש, אני אראה לך את הלולאה).
2. כן, עם קשר, שים לב שבקצה של אותו צד של החבל אתה מכין לולאה קבועה, בשביל הסעיף הבא.
3. את המשקולות תלביש על חגורה / חבל נפרד, בלולאה סגורה ושים שם קרבינה. כשתרצה לפרוש את המערך - תלביש את הקרבינה על הלולאה שבקצה של החבל הארוך. רצוי המשקולות / החגורה עליה הן מולבשות יבלטו, כדי למנוע מפגש לא רצוי של צוללי מיכלים איתם. אצלי שמתי חגורת משקולות מבד בצבע צהוב זוהר.
לא מצאתי תמונה של חיבור המשקולות - אז אתה מוזמן לדלג ל- 3:16 בסרטון הבא:
1. את החבל אתה מחבר באמצעות קרבינה שאתה תולה על הטבעת שמתחת לארגז, באמצעות לולאה פשוטה / קשר, אחרי שהורדת חבל עם משקולת לעומק הרצוי. (תזכיר לי כשניפגש, אני אראה לך את הלולאה).
2. כן, עם קשר, שים לב שבקצה של אותו צד של החבל אתה מכין לולאה קבועה, בשביל הסעיף הבא.
3. את המשקולות תלביש על חגורה / חבל נפרד, בלולאה סגורה ושים שם קרבינה. כשתרצה לפרוש את המערך - תלביש את הקרבינה על הלולאה שבקצה של החבל הארוך. רצוי המשקולות / החגורה עליה הן מולבשות יבלטו, כדי למנוע מפגש לא רצוי של צוללי מיכלים איתם. אצלי שמתי חגורת משקולות מבד בצבע צהוב זוהר.
לא מצאתי תמונה של חיבור המשקולות - אז אתה מוזמן לדלג ל- 3:16 בסרטון הבא:
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה